Foto: Tvornica snova

ZAGREB – Uz snažne potrese koji su u nedjelju pogodili Zagreb, sve nas je potresao i prizor rodilja s novorođenim bebama ispred oštećene Petrove bolnice. Reagirati je odlučila i Tvornica snova, izdavački startup iz Zagreba, kako bi iskazali solidarnost u ovoj teškoj situaciji.

Na svojim društvenim mrežama objavili su kako će 100% profita od prodaje svojih personaliziranih knjiga 24. ožujka donirati za kupnju potrepština za bebe u Petrovoj bolnici.

– Napravi narudžbu na našem web shopu danas jer, koliko god velika ili mala, svaka donacija čini razliku u ovoj teškoj situaciji. Učinimo je zajedno – jutros je Tvornica snova objavila na svojim mrežama, uputivši poziv na akciju svojim brojnim pratiteljima.

Humanitarna akcija organizirana je u dogovoru s dr. med. Tomislavom Župićem, zamjenikom predstojnika Petrove bolnice, i Đurđom Zloduh, glavnom medicinskom sestrom Petrove bolnice. Donacija će biti realizirana kupnjom tetra pelena, odjeće i ostalih potrepština za bebe, prema uputama nadležnog osoblja bolnice.

Akciji se možete priključiti OVDJE.

– Tema naše najpoznatije personalizirane knjige, „Kako sam došao na svijet?“, upravo je rođenje djeteta. Duboko suosjećamo sa svim novim mamama pogođenim potresom i želimo dati svoj doprinos u ovoj situaciji – objasnila je Andrijana Majstorović, direktorica firme i autorica knjiga.

Tvornica snova inovativna je izdavačka kuća personaliziranih knjiga za djecu. Vaše dijete može postati glavni junak njihovih priča, a u svakoj od njih možete personalizirati detalje koji će knjigu učiniti baš njihovom. U ponudi trenutno imaju osam personaliziranih naslova za različite uzraste.

I.B.