“CORONASONG” Studenti medicine obradili hit Tonyja Cetinskog kao podršku svim liječnicima!

Zagrebački studenti medicine, okupljeni u zbor Lege artis odlučili su u ova neizvjesna vremena vratiti nadu i osmijeh na lice svih liječnika, koji se bore protiv epidemije koronavirusa.

Budućim kolegama, studenti su snimili i posvetili (Coronasong) Treba sada ostati na mjestu‘, obradu velikog hita Tonyja Cetinskog i odmah oduševili. Zadovoljstvo nije krio ni sam Tony, koji je studentsku obradu podijelio na svom facebook profilu, a nisu izostali ni brojni komentari podrške na ovaj čin budućih liječnika.

Poruku studenata, upućenu Tonyju Cetinskom prenosimo u cijelosti:

– Kao studenti Medicinskog fakulteta u Zagrebu okupljeni u pjevački zbor Lege artis, snimili smo ovu pjesmu podrške za naše doktore, ostale medicinske djelatnike i Medicinski fakultet. Kako je mnogo naših profesora na prvoj crti obrane i osim s pandemijom COVID-19, moraju se nositi i sa štetom bolnica i ostalih fakultetskih zgrada nastalih u potresu, nadamo se da će ih ova pjesma barem malo razveseliti i podsjetiti da njihovi studenti misle na njih.

Snimili smo obradu vaše pjesme “Sve je s tobom napokon na mjestu” s prikladno promijenjenim tekstom i to – s obzirom na epidemiološku situaciju – iz sigurnosti svojih domova, kao “virtualni” zbor – poručuju.

D.G.

Kako zvuči pjesma, poslušajte ispod teksta:

Doma sam još jedne noći

Sam sa sobom, nigdje poći

Pitaju me zašto barem

Na kavi ne osvanem

 

Korona došla je sa strane

Ubija ju ruku pranje zato

Nosi masku preko lica

Da te ne zarazi klica

 

Sada ne smiješ bilo gdje

Drži metar molim te

 

Treba sada ostati na mjestu

Neće kafić propast bez tebe

I u podne: van na balkone

Pljesak daj za naše doktore