Dječak iz Podstrane oduševio Stožer civilne zaštite, Božinović mu poslao poklon

Foto: MUP

PODSTRANA – U očima djece svijet je uvijek ljepši, ali i iskreniji, a njihova igra i mašta nema granica. Dječak Dominik je upotrijebio svoju maštu i Lego kockice kako bi prikazao rad Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.  Puno je tu super junaka, policijskih vozila i dobrih upozorenja. Svaka čast!  

Dječak Dominik iz Podstrane uložio je trud i napravio rad koji nas je oduševio. Oduševio je i podpredsjednika Vlade RH, ministra unutarnjih poslova i predsjednika nacionalnog Stožera civilne zaštite RH Davora Božinovića koji mu je poslao dar, policijsku kapu uz još vrećicu policijskih suvenira. Poklon ministra Davora Božinovića, uručio je  načelnik Druge policijske postaje Ante Balov, te prenio ministrove pozdrave Dominiku i njegovoj obitelji.

Mama Nikolina u telefonskom razgovoru  rekla nam je kako je Dominik oduševljen poklonima, te je odmah isprobao kapu. Sve nas pozdravlja i zahvaljuje od srca dok se u svom domu zajedno sa svojom obitelji čuva od virusa i bolesti .

Splitski policajci zahvaljuju svima koji se pridržavaju  Odluka i uputa Stožera civilne zaštite jer na taj način čuvate sebe i nas.

#ostanidoma

D.G.