VIDEO Zadarska klapa obradila pjesmu sa snažnom porukom: “Love will keep us alive”

Foto: Screenshot

ZADAR – Zadarska klapa Munita priključila se mnogim glazbenicima koji nastoje uljepšati ove neizvjesne i duge dane glazbom. Pomalo netipično, izabrali su ljubavnu pjesmu simboličnog naslova “Love will keep us alive” bezvremenskih Eaglesa, na inicijativu njihovog člana i autora njihovih pjesama Vjekoslava Šuljića. Pridružila im se i prijateljica Stjepana Lukašević iz zadarske klape Kapric.

Poštujući odredbe stožera o socijalnom distanciranju i ostanku kod kuće, iz svojih su domova koristeći samo mobilne telefone snimili ovu prelijepu skladbu, a na njihovoj Facebook stranici popratili su je slijedećim riječima:

– Dragi prijatelji. Imamo za vas važnu poruku. A ona glasi: “Love will keep us alive”. A što ćemo drugo raditi u svoja 4 zida nego voliti se, pivati i cijeniti činjenicu da ove lude dane možemo provoditi sa ljudima koje volimo. Poslušajte poruku Eaglesa, koju smo snimili svaki u svom studiju (kužina,dnevni,kauč). Love will keep us alive, #mosabavlju i nadamo se da će vam se sviditi… PS. ako vam padne koja stara obrada na pamet, slobodno nam pišite, nama je ionako dosadno, pa da i to snimimo – poručuju iz klape Munita.

Jurica Gašpar

PROČITAJTE JOŠ: