ZAGREB – I nakon tri tjedna od potresa u Zagrebu, još uvijek se živo sjećamo rodilja s novorođenim bebama ispred oštećene Petrove bolnice. Na taj prizor nije ostala ravnodušna  ni Tvornica snova, izdavački startup iz Zagreba. Tako su 24. ožujka proveli akciju „Zajedno za Petrovu“ u sklopu koje su 100% profita od prodaje svojih personaliziranih knjiga namijenili za potrebe beba u Petrovoj.

U akciji je prikupljeno 34,810 kn, a za navedeni iznos, sukladno željama i potrebama bolnice, osigurano je 3.000 komada tetra pelena te 770 komada odjeće za novorođenčad (bodyja, hlačica, štramplica i dr.).

 

U petak 10. travnja, donacija je predana bolnici. Donaciju je preuzela glavna sestra gđa. Đurđica Zlodi, a u ime Tvornice snova predala ju je direktorica Andrijana Majstorović.

Ovom akcijom Tvornica snova nije pomogla samo Petrovoj bolnici u Zagrebu, već je u svoju akciju uključila i druge male hrvatske proizvođače pogođene trenutnom krizom. Tako će bebe u Petrovoj nositi tetra pelene brenda Mali anđeo iz Pitomače i odjeću poduzeća Kretex d.o.o. iz Garešnice. Oba proizvođača su se osim proizvodnjom robe, u akciju uključila i donacijom dodatnih količina robe, tako da ukupna maloprodajna vrijednost svih proizvoda doniranih u sklopu ove akcije iznosi više od 55.000 kuna

“Mi Snovotvorci vjerujemo kako je samo jedna kapljica dovoljna da bi se pokrenulo more promjena, stoga pozivamo i ostale brendove da se, ukoliko su u mogućnosti, uključe svojim doprinosom i nastave val dobrote“, rekla je Andrijana Majstorović, direktorica tvrtke i autorica knjiga.

Tvornica snova inovativna je izdavačka kuća personaliziranih knjiga za djecu. Vaše dijete može postati glavni junak njihovih priča, a u svakoj od njih možete personalizirati detalje koji će knjigu učiniti baš njihovom. U ponudi trenutno imaju osam personaliziranih naslova za različite uzraste.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Tvornica snova donira 100% profita za potrebe Petrove bolnice