TZ ŠIBENSKO-KNINSKA “Život u srcu Dalmacije”: Podijelite svoje uspomene i najljepše fotografije

Foto: Boris Kačan

ŠIBENIK – Turistička zajednica Šibensko-kninske županije pokrenula je akciju ‘Život u srcu Dalmacije.’ Kako bi potaknuli ljude da u ova teška vremena ostanu kući i tako doprinesu sigurnosti i zdravlju svojih bližnjih i svojih sugrađana, odlučili su pokrenuti virtualno putovanje županijom i još jednom se prisjetiti kako izgleda život u srcu Dalmacije.

– Želimo potaknuti građane i ljubitelje naše županije da ostanu doma, ali da ne zaborave lijepe uspomene i sva mjesta koja ih čekaju nakon što sve ovo prođe. Pozivamo sve vas da podijelite svoje fotografije omiljenih mjesta u našoj županiji, od Murtera do Rogoznice, preko Žirja, Šibenika do Knina. Možemo tako barem virtualno uživati u svim našim ljepotama iz sigurnosti vlastitog doma – poručuje direktorica Turističke zajednice Šibensko-kninske županije Željana Šikić.

Svoje fotografije uz kratak opis šaljite u inbox Facebook stranice CROATIA/DALMATIA/SIBENIK, a vaši autorski uradci bit će objavljeni u foto albumu pod nazivom ‘Život u srcu Dalmacije’ uz potpis autora.

Bilo da imate fotografije Kornata, Krke, Šibenika ili uživate u ljepotama skrivenih vala naših prekrasnih otoka ili magičnim prirodnim ljepotama našeg zaleđa, podijelite svoje fotke i omogućite svima da virtualno uživaju u raskoši prirodnih i kulturnih ljepota koje šibenska regija nudi!¨

D.G.