PRVI U SVITU Virtualni susret klapa

Foto: Facebook

KISTANJE – Večeras u 20.30 sati na You tubekanalu i Facebook stranici klape Zvono pogledajte jubilarni 15. susret klapa “Večer sv. Nikole”. Bit će to PRVI virtualni susret klapa u Hrvatskoj, a time i u svijetu.
– Susret se održava petnaestu godinu, a do sad su nastupali ponajbolji, zadnjih godina obavezno pobjednici Omiša. Izvrsni i jako kvalitetni klapski susreti. Inicirali su ga – skupa sa mnom dečki iz klape Zvono – kazao nam je voditelj programa svih večeri Nikola Urukalo.
Organizator je Klapa Zvono iz Kistanja.

Sudjeluju klape:

Cima, Rećina i More iz Šibenika, Skradinski buk iz Skradina i Kapric iz Zadra, kvartet A vista iz Šibenika, Bunari iz Vodica, Stine iz Zagreba i Zvono iz Kistanja.
Pjesnici: Ante Tadić Šutra i Dinko Škevin.

“Dragi prijatelji klapske pisme!
U subotu, na blagdan našeg nebeskog zaštitnika sv. Nikole, 9.5.2020.g., održat će se 15. jubilarni susret klapa u organizaciji klape Zvono iz Kistanja. S obzirom na okolnosti koje su onemogućile održavanje susreta uživo u Kistanjama, ovogodišnji susret bit će upriličen preko društvenih mreža kao prvi takve vrste u svijetu – virtualni susret klapa. Sve klape – sudionici, posebno za ovaj susret, svoj su materijal snimile iz udobnosti svojih domova, a zahvaljujući modernoj tehnologiji, imamo priliku to predstaviti svima vama.
Stoga, uživajte u klapskoj pismi koju će nam naši dragi prijatelji upriličiti on-line, uz želje da se dogodine vidimo uživo na 16. susretu klapa u Kistanjama!
Lijep pozdrav i ostanite negativni!”, stoji u pozivu klape Zvono

Prvi virtualni susret klapa možete pratiti OVDJE.

D.G.