Otvorene prijave za 67. Pulski filmski festival

Foto: Pixabay

PULA – Pulski filmski festival poziva producente na prijavu filmova u programe 67. Pulskog filmskog festivala koji će se održati od 18. do 26. srpnja 2020. Javni poziv otvoren je od 11. svibnja do 1. lipnja u ponoć za filmove proizvedene u tekućoj ili prošloj godini. Poziv je otvoren za natjecateljske i nenatjecateljske programske kategorije.

Uslijed novonastale situacije uzrokovane nizom mjera protiv sprečavanja širenja zaraza virusom COVID 19, poziv se ove godine iznimno raspisuje u svibnju a sama realizacija programa odvijat će se sukladno preporučenim mjerama epidemioloških službi.

Prijave za natjecateljski Hrvatski program otvorene su za hrvatske igrane filmove i manjinske koprodukcije u trajanju od najmanje 70 minuta.

PRIJAVNICA ZA HRVATSKI PROGRAM – HRVATSKI FILM

PRIJAVNICA ZA HRVATSKI PROGRAM – MANJINSKE KOPRODUKCIJE 

Prijave za program Kratka Pula produžene su do 1. lipnja za hrvatske igrane filmove i serije u trajanju do 70 minuta te dugometražne dokumentarne filmove – PRIJAVNICA.

Ujedno se pozivaju i producenti hrvatskih dugometražnih igranih filmova čiji se dovršetak očekuje nakon 67. Pulskog filmskog festivala da svoj film predstave u programu Filmovi u nastanku – PRIJAVNICA.

I.B.