Grad Šibenik traži prijevoznika za brodske linije Šibenik-Martinska i Šibenik-Jadrija

Foto: Facebook / Slaptours Nova

ŠIBENIK – Grad Šibenik objavio je Poziv na dostavu ponuda za nabavu usluge brodskog prijevoza putnika kružnom brodskom linijom Šibenik – Martinska, te linijom Šibenik – Jadrija.

Na ovaj način nastavlja se promicanje multimodalnosti putnika na području grada povezujući različite interesne točke u šibenskom zaljevu i predstavljajući brodski prijevoz kao učinkovitu i efikasnu dopunu drugim oblicima prijevoza u gradu.

Zadovoljstvo i pozitivne reakcije građana, ali i rasterećenje cestovnog prometa, s naglaskom na javni prijevoz, glavni su razlozi  ponovne uspostave brodske  linije, koja se pokazala i kao odlična nadopuna turističkoj ponudi.

Usluga brodskog prijevoza putnika vršit će se  u razdoblju od 15.06.2020. do 15.09.2020. godine.

Kružna brodska linija plovit će na relaciji: Mandalina – Šibenik  – Martinska – Šibenik  – Mandalina.

Brodska linija Šibenik – Jadrija plovit će na relaciji: Šibenik – Jadrija – Šibenik.

Definirane su i cijene karata koje će iznositi 7,00 kn za kartu u jednom smjeru, 10,00 kn za povratnu, a od ove godine bit će moguće i kupiti mjesečnu kartu po cijeni od 200,00 kn za kružnu brodsku liniju Šibenik – Martinska. Brodska linija Šibenik – Jadrija ima definiranu cijenu od 10,00 kn za kartu u jednom smjeru, dok cijena povratne karte iznosi 16,00 kn.

Djeci do 6 godina starosti osiguran je besplatan prijevoz.

Prijevoz putnika obavljat će se prema redu plovidbe kako je i navedeno u prilogu Poziva na dostavu ponuda. Rok za dostavu ponude je do 27.05.2020. godine u 14:00 sati.

Sve detalje poziva na dostavu ponuda, možete provjeriti OVDJE.

D.G.