RetrOpatija u prilagođenom formatu ove godine „seli“ u kolovoz

Foto: TZ Opatija

OPATIJA – Ove godine RetrOpatija neće biti u mogućnosti napuniti Opatiju ljudima, ali moći će napuniti ljude pozitivnim emocijama i dobrim vibracijama te proširiti odličnu atmosferu do svih ljubitelja mode i glazbe zlatnih dekada dvadesetog stoljeća. Upravo zato, Turistička zajednica grada Opatije donijela je odluku kako se RetrOpatija neće otkazati, već će se prilagoditi uvjetima „novog normalnog“ i održati u drugačijem obliku u kolovozu.

– Najvažniji dio RetrOpatije nije samo  glazba, ples, moda, nego ta vrhunska atmosfera koja je vladala gradom punim ljudi, radost i povezanost među ljudima koji su omogućili da RetrOpatija postane jedna od najboljih manifestacija u Hrvatskoj. Zbog postojećih mjera zaštite od širenja zaraze koronavirusom, RetrOpatija se neće moći održati na način na koji smo navikli već ćemo je morati prilagoditi važećim uvjetima – kazala je direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić.

Umjesto gužve na glavnoj ulici i pod velikom disko kuglom na Ljetnoj pozornici, u Opatiji će se u „retro-štihu“ družiti uz nešto više fizičke distance, ali ništa manje veselja i dobre atmosfere. Grad će tako ponovo biti ispunjen izvrsnom glazbom i hitovima prošlih vremena, a program će se dijelom odvijati i u „digitalnim sferama“.

Ove godine, pogotovo dok još nije poznata konačna varijanta zaštitnih mjera pri organizaciji događanja, RetrOpatija će se morati prilagoditi novim okolnostima.

U narednim tjednima za više informacija pratite OVDJE.

Sponzorirani sadržaj