Čestitka pripadnika Hrvatske vojske povodom Dana državnosti

Foto: Screenshot

Pripadnice i pripadnici Hrvatske vojske uputili su u subotu, 30. svibnja 2020. godine prigodnu video čestitku pripadnicima i pripadnicama Hrvatske vojske i djelatnicima Minsitarstva obrane te svim građanima Republike Hrvatske povodom Dana državnosti Republike Hrvatske.

– S ponosom čestitamo 30 godina hrvatske državnosti! Hrvatska vojska je potekla iz naroda i tu smo za narod, čuvamo naš dom, naše predivno more, otoke, ravnice i planine, naše nebo i svaki ljudski život! Za nas nema nepremostivih prepreka! Nijedna zadaća nije neizvediva, to je naša dužnost i naša obveza! Hrvatska vojska to radi s ljubavlju, odgovornošću i predanošću.

Mi smo prisegnuli našim poginulim vitezovima, našem narodu, našoj Hrvatskoj da ćemo s ponosom i dostojanstvom kročiti našim putem. Svaki naš vojnik, mornar, pilot, dočasnik ili časnik, djelatni ili u pričuvi spreman je stati u obranu Hrvatske. Naša je čast služiti svojoj Domovini, naše zajedništvo i hrabrost naša je snaga u svim izazovima – poručili su pripadnici Hrvatske vojske. 

I.B.

PROČITAJTE JOŠ: