Capelli stiže u Bale, ugostitelji poručuju: “Drago nam je da je odlučio ohrabriti nas nekoliko hrabrih”

Foto: Bale-Valle.com

BALE – Ministar turizma Gari Capelli danas će svratiti u Bale, malo istarsko mjesto koje se turizmu posvetilo na malo drugačiji način. Bale su i prijašnjih godina ostale skrivena tajna Istre i Hrvatske. Više je razloga zašto će baš mjesta poput Bala biti mjesta u koja ćete za samo par sati moći otputovati i provesti siguran i intiman odmor u vrijeme pandemije koronavirusa.

– Ministar je reagirao na naš članak o dobroj organizaciji moguće sezone u Balama i odlučio nas posjetiti te tim činom ohrabriti nas nekoliko hrabrih koji smo uvjereni da ipak možemo postići bar 20% uobičajenih prihoda od turističke sezone. Pozdravljamo trud Ministra osobno kao i samog Ministarstva turizma – poručuje i ugostitelj iz Bala i vlasnik konobe Kamene priče, Tomislav Pavleka koji skreće pozornost na aktivnosti tamošnje Turističke zajednice koja se već dobro pripremila na sve moguće scenarije ali su svakako svjesni svojih prednosti.

Inače, ministar turizma Gari Cappelli će danas u Školi za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula potpisati Ugovor za dodjelu bespovratnih sredstava za Regionalni centar kompetentnosti u Puli. 

U nastavku dana Cappelli će boraviti u općini Bale gdje će s početkom u 13.00 sati posjetiti nedavno dovršenu turističku investiciju na Villi Noble (Umaška ulica 2, 52211 Bale) nakon čega će posjetiti Meneghetti Wine Hotel & Winery (Stancija Meneghetti 1, 52211 Bale) u 14.00 sati.

PROČITAJTE JOŠ:

Zašto će mjesta poput Bala u Istri, biti prva u koja ćete moći bezbrižno otputovati na odmor?

Sponzorirani sadržaj