Crnogorski gradić plaća da ljetujete kod njih: “Dođite, dobri ljudi!”

Foto: Screenshot

HERCEG NOVI – Crnogorski grad zove turiste da se prijave za besplatno ljetovanje koje organizira u saradnji s lokalnim hotelima. Prvi dobitnici bit će izvučeni 6. lipnja.

Turistička organizacija Herceg Novog organizira akciju pod nazivom “Herceg Novi te zove”, kojom poziva “sve dobre ljude, bez obzira na njihovu nacionalnost, vjeru i druge različitosti, da ljetuju u Herceg Novom i uživaju u moru i suncu”, javlja NovaStv.

Domaćini iz Herceg Novog uključuju se u akciju dijeljenjem poziva na svojim društvenim mrežama, a među njima su i poznati Novljani – Vlado Georgiev, Dragoljub Đuričić i Rambo Amadeus.

Potencijalni gosti pozvani su za početak na stranicu “Herceg Novi te zove”, gdje se mogu prijaviti, da bi dobili mogućnost osvajanja jednog od besplatnih ljetovanja u ovom gradu.

https://www.instagram.com/p/CAs0YjpJ_vX/?utm_source=ig_embed

– Kroz nekoliko dana (6. lipnja) ćemo na Instagramu izvući prve dobitnike, koji će dobiti besplatan smještaj u hercegnovskim hotelima, na bazi punog pansiona, za cijelu obitelj (2+2) – najavljuju iz Turističke zajednice Herceg Novog.

– Kroz prvih nekoliko sati kampanje smo dobili više od 2.000 prijava (8.000 gostiju), a taj broj iz sata u sat vrtoglavo raste. To nas je natjeralo da dodatno komuniciramo sa svim hotelima i vlasnicima privatnih smještaja, koji su voljni priključiti se akciji i da što veći broj ljudi ugostimo u našem gradu. Nadamo se pozitivnom odgovoru i lijepim vijestima povodom toga – poručuju.

D.G.