PROSVJED ZBOG VRUJE “Podižemo šatore, spriječimo bespravnu gradnju i devastaciju prirode”

Foto: Boris Kačan

OMIŠ – Udruga “Volim Omiš” i Ivan Barišić, vijećnik Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije i član Stranke s imenom i prezimenom, ove nedjelje organiziraju “piknik prosvjed” na Vruji, kako navode, zbog devastacije koja se događa u tamošnjoj uvali.

“Podižemo šatore do daljnjega!

Spriječimo sadašnju bespravnu gradnju i devastaciju prirode, ali i onu koju planiraju već sutra. Imamo PIK na piknik bespravnim putem od Jadranske magistrale do našeg bisera, uvale Vruja.

Pozivam vas svojim imenom i prezimenom, pozivam vas kao nezavisni vijećnik Splitsko-dalmatinske županije da zaustavimo devastiranje uvale Vrulje.

Ne mogu, neću, a nemojte ni vi gledati Stipu Latkovića kako uzima NAŠE!

Drži u “šaci” HDZ Grada Splita i SD županije. Presušilo mu je vrelo novca pa uzima naše vrelo. Gradi, ograđuje, ruši i devastira.

Ne mogu/ne žele mu ništa na račun bivših mutnih suradnji. Ali ne dajmo da te mutne vode zamute Vruju.

Želim reći glasno NE barbarima 21. stoljeća! Barbare blokirati, deložirati, kazniti, a Vruju vratiti u prirodno stanje!!

Objavio sam rat dvoglavoj nemani (HDZ/SDP) još 2013. U ratu, odsjeći put opskrbe jest put ka pobjedi.

P.S. Argument podizanju šatora u šumi na kojoj su izmislili “put” jest sprječavanje prolaska mehanizacije” – stoji u pozivu na sutrašnji prosvjed koji potpisuje županijski vijećnik Splitsko-dalmatinske županije, Ivan Barišić.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Latković izgubio koncesiju nad devastiranom uvalom