HLOVERKIN MOZAMBIK “Na 20 zalutalih turista krenuo bagerom”

Foto: DDMN / Facebook

MAKARSKA – Na poznatoj makarskoj plaži Osejava dogodio se neobičan incident. Kako piše administrator Facebook stranice “Dnevna doza makarskog nereda”, građevinci se nisu baš obazirali na želju jedva nekoliko hrabrih turista da se opuste, pa su ih potjerali. Kako su i navikli prethodnih mjeseci, plaže pripadaju njima – bageristima. 

“UPRAVO NA OSEJAVI: GRAD MAKARSKA NA 20 ZALUTALIH TURISTA KRENUO- BAGEROM !

Na plaži se nalazilo 20tak kupača. Sve je bilo mirno dok u jednom trenutku nisu došli bageri i kamioni. Tada je izvođač radova – partijski građevinar, zapovjedio šokiranim turistima da se maknu s plaže. Što su isti uz negodovanje i učinili.

Mozambik 16.06.2020.”, piše na stranici Dnevna doza makarskog nereda.

I dok u Makarskoj bagerima nasrću na jedva nekoliko turista, direktorica turističke zajednice s Mozambika se prebacila na osobne teme: “Cajke izabrale novu destinaciju… pratile moj fejs…”, piše Hloverka.

Podsjetimo, Novak Srzić se još prošloga ljeta obrušila na noćni klub u Makarskoj u kojem nastupaju folk zvijezde. Tada je kazala kako kada u klubu pjevaju cajke, cjeli grad odjekuje. Noćni klub koji je uz vlasništvu jednog nogometaša, bez obzira na njeno negodovanje, nastavio je s nastupima regionalnih folk zvijezda.

D.G.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=642091083051347&set=a.116054902321637&type=3&theater

PROČITAJTE JOŠ:

Nije Hloverka kriva – Pa bolje Mozambik nego ovo…