BAJKERI NA BRAČU Odlučili proslaviti rođendan i promovirati ljepote otoka

Foto: Screenshot

Ove godine BMW MK DALMACIJA, inače poznat po svom velikom humanitarnom radu i organizaciji Rotary Rallyja, Balkan Rallyja i sličnih događanja, slavi svoj 11. rođendan i to na otoku Braču što je prva proslava izvan Splita.

Zašto baš Brač, odgovorio je predsjednik i jedan od osnivača kluba Željan Rakela.

– Kao što samo ime kaže, mi smo BMW MK DALMACIJA i ideja je da nakon 10 godina proslava rođendana u Splitu sada krenemo po drugim gradovima, mjestima i otocima širom Dalmacije – ispričao je Dalmaciji danas.

Naši članovi s otoka Brača – Senjković (poznati brački vinar) i Eterović i ja dali smo prijedlog u klubu koji je usvojen i tako krenuli u organizaciju proslave uz radni naziv “BMW MOTTORAD DAYS, Brač 2020”.

Na Braču smo naišli na odličan odaziv ugostitelja, hotela i lokalne zajednice koji su nam izašli u susret i pomogli oko organizacije te su nam maksimalno spustili cijene svojih usluga zbog čega im se ovim putem od srca zahvaljujem. Lista onih kojima se želim zahvatiti je podugačka, tu su: Tz Supetar, Tz Milna, Tz NerežišćaTz Postira, resort Gava, restoran Kopačina, restoran Vinotoka, caffe bar Fjaka, resort Lovrečina, Vinarija Senjković, centar Marijan, Grave osiguranje itd – kazao je Rakela.

Podrška bračkom turizmu

Član kluba Najev planira pokloniti 110 boca svog domaćeg vina specijalno pakiranog za ovaj događaj.

– Ovim činom naš moto klub želi pomoći i bračkom turizmu te poslati poruku i drugim turistima da dođu na otok Brač kojemu je u vrijeme Korone nanesena velika šteta. Treba napomenuti da na Braču korone više nema.

Za sada je odaziv van očekivanja, svoj dolazak je do sada rezervirali preko 100 sudionika, a program počinje u četvrtak s početkom u 21 satt (18. lipnja) i to putopisnim predavanjem Željana Rakele u Milni u caffe baru Fjaka – govori Rakela.

Rezervirajte sudjelovanje

BMW MOTTORAD DAYS na Braču traje od 18, 19, 20, i 21. lipnja, a program će biti bogat tako da svi gosti na najljepši mogući način otkriju Brač, njegovu prirodnu i kulturnu baštinu te nezaobilaznu gastro ponudu.

– Ovim putem pozivamo svu braću i sestre po motorima da nam se pridruže u proslavi 11. rođendana BMW MK DALMACIJE bez obzira na marku motora. Za rezervacije kontaktirajte: sales@watermanresorts.com ili na broj telefona 021/640-253 – zaključuje Rakela.

D.G.