FOTO “Mala Venecija” i biciklisti – Atraktivni prizori treninga svjetskih prvaka u mountain bikeu

Foto: Nikola Radovani

VRBOSKA – Jedno od najljepših gradića na otoku Hvaru, kojeg zbog svojih brojnih malih mostova često naziva i „Mala Venecija“ ovih dana je domaćin svjetski poznate bicikliste discipline trial. 

Dvostruki juniorski svjetski prvak Oliver Widmann odlučio je upravo ovdje odraditi pripreme za predstojeće svjetsko prvenstvo u Poljskoj.

Foto: Nikola Radovani

Uz Widmanna u Vrbosku su stigli i Noah Sandritter, svjetski vice prvak tima te Dominik Oswald, svjetski prvak 2019., a svi su članovi njemačke reprezentacije.

Vratolomije prilikom treninga svjetskih prvaka u ovoj atraktivnoj biciklističkoj disciplini snimio je splitski fotograf Nikola Radovani, čije smo fantastične radove na našem portalu mogli vidjeti u fantastičnim fotografijama Šolte.

No, ni to nije sve, jer će u sklopu fešte sv. Ivana, 23.06.2020. ovi svjetski prvaci prezentirati svoje vještine kod Tvrđave u Vrboskoj , a gledatelji će također moći uživati i u bogatoj ponudi hrane i vina lokalnih proizvođača uz tradicionalno paljenje ognja u 21:00 h te nastupu klape Kaštilac.

Foto: Nikola Radovani

Do tad uživajte u prizorima koji doista oduzimaju dah!