2 min. čitanja

FOTO/VIDEO Rafael Nadal se počastio novom jahtom

FOTO/VIDEO Rafael Nadal se počastio novom jahtom
Foto: Sunreef Yachts / Facebook

Najbolji španjolski tenisač i trenutni broj dva u svijetu tenisa, Rafael “Rafa” Nadal Parera koji je osvojio 19 Grand slam naslova, zlatnu olimpijsku medalju 2008. i 30 naslova na turnirima iz serije Masters proslavio je 34. rođendan u svom rodnom gradu Mallorci isporukom potpuno prilagođenog novog katamarana Sunreef 80 ‘Power.

Foto: Sunreef Yachts

Moderno dizajnirana jahta koštala ga je oko 6,2 milijuna dolara, a Nadal je osobno pomogao dizajnirati zadivljujući interijer prije nego li je porinuta u poljskom brodogradilištu Sunreef. Nadal je želio da jahta bude spremna na vrijeme za krstarenje u srpnju s obitelji Balearskim otocima.

Foto: Sunreef Yachts

Van teniskog terena Nadal većinu svog slobodnog vremena provodi u Porto Cristo na Majorci gdje posjeduje veličanstven mediteranski dvorac s velikim bazenom i pogledom na Nautički klub Porto Cristo, gdje čuva svoju novu jahtu.

Sunreef 80 Power s katamaranskim trupom, jahta je duga 24,4 metra, proizvodi se u dvije varijante, s dva motora od po 1200 konjskih snaga, ili s dva motora od po 575 KS. Jedna od najspektakularnijih karakteristika na brodu je glavni paket opreme, koji se odnosi na pramčani dio glavne palube.

Foto: Sunreef Yachts

Osim četiri kabine za goste, zadivljujući vlasnički apartman ima veliki krevet, okrenut prema pramčanoj terasi i preklopni vanjski balkon, a apartman se kupa u suncu sa staklenim prozorima. Isti prostor se može iskoristiti i za postavljanje velikog dnevnog boravka, s dovoljno mjesta za sjedenje i pristupa prednjoj palubi.

Kako izgleda Nadalova nova igračka, pogledajte u videu.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.