Novak Đoković i supruga pozitivni na koronavirus

Foto: Novi radio / Facebook / Novak Djokovic

Novak Đoković i njegova supruga pozitivini su na koronavirus, priopćeno je iz Đokovićeva tima nakon što su oboje testirani u Beogradu. Đoković će ostati u samoizolaciji 14 dana, nakon čega će se ponovno testirati. 

“Čim smo stigli u Beograd, išli smo se testirati. Moj test je pozitivan, i Jelenin, dok su djeca dobila negativan nalaz. Sve što smo učinili proteklog mjeseca napravili smo s iskrenim namjerama i čistog srca.

Organizirali smo turnir u trenutku kada je virus oslabio, vjerujući da su se ostvarili svi uvjeti za održavanje. Nažalost, virus je još uvijek prisutan. To je naša nova realnost s kojom se borimo i moramo s njom živjeti.

Nadam se da ćemo s vremenom moći nastaviti živjeti onako kako smo živjeli prije. Jako mi je žao za svaki pojedini slučaj infekcije. Nadam se da se neće nikome zakomplicirati zdravstvena situacija i da će svi biti dobro”, stoji u priopćenju.

Podsjetimo, nakon što se u nedjelju koronavirus pojavio na Adria Touru u Zadru, najbolji svjetski tenisač odmah je otišao u Srbiju.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Plenković negativan na koronavirus

Vaš komentar