NOVE LINIJE IZ BEČA Značajno povećanje letova prema Hrvatskoj

ZADAR/SPLIT/DUBROVNIK – Uvodi se linija Beč – Zadar, tri puta tjedno, od 10. srpnja. Zrakoplovi tipa 195 prometovat će na ovoj liniji svakog ponedjeljka, četvrtka i subote, izuzetak će biti prvog dana operacija kada će Austrian na ovoj liniji prometovati i u petak, javlja Croatian Aviation.

Kao što su već spomenuli, linija je originalno trebala prometovati svakodnevno, zrakoplovom većeg kapaciteta od samog početka ljetnog reda letenja, no zbog pandemije se uvodi tek sada, u srpnju.

Iako je Austrian objavio red letenja za srpanj, došlo je do određenih promjena i značajnog povećanja broja tjednih letova prema Hrvatskoj.

Linija Beč – Dubrovnik najavljena je četiri puta tjedno kroz srpanj, no došlo je do promjene i linija će prometovati čak 6 puta tjedno (od 10.srpnja), svakog dana osim utorkom.

Linija Beč – Split trebala je prometovati svega tri puta tjedno, kompanija je modificirala red letenja prema ovoj zračnoj luci te povećala broj tjednih letova na čak šest (svakog dana osim srijedom).

Linija Beč – Zagreb imat će 8 tjednih rotacija sa svakodnevnim letovima, uz iznimku da će četvrtkom na liniji biti dva leta dnevno.