Četiri tenora za Morski HR otkrivaju: “Snimili smo pismu publici koja nas je prva podržala – onoj u Šibeniku”

Foto: Osobni album / Promo

Ovog vikenda 4 fantastična tenora, a tako se službeno i zovu, na Braču su snimili spot za pjesmu “Moja Dalmacija”, koju će izvesti na ovogodišnjoj Šibenskoj šansoni. Đani Stipaničev, Filip Hozjak, Vladimir Garić i Marko Pecotić sastavnica su vrhunca hrvatskih klapskih glasova koji će svojim potpisom u video spotu potpisati fenomenalni zadarski redatelj i snimatelj Igor Goić. 

– Pjesma “Lipa Dalmacija” s kojom ćemo se predstaviti na Šibenskoj šansoni je mali odmak od naših dosadašnjih skladbi i nadamo se da će se i publici svidjeti taj jedan ležerniji nastup i pristup pjesmi. Prvi put surađujemo s Goranom Karanom i Nikšom Bratošom. Lako ulazi u uho i baš smo sretni jer će i sam spot biti ležeran i opušten – priča za Morski HR Marko Pecotić Peco prve dojmove.

– Snimali smo ga u Sutivanu na Braču i iskoristili sve čari tog malog mista, kao i prekrasnog hotela Lomongarden koji nam je ustupio par lokacija za snimanje. Zabavljali smo se cijeli dan jer je Vlado stalno svirao svoju mali gitaru, pa tako su mištani mogli cili dan uživat u pismi. Bili smo i na zvoniku, pa nas je pripalo zvono… i tako… sve skupa, dan za pamćenje – opisuje i bračko iskustvo.

– Od Šansone očekujemo kao i svake godine, jedan dobar start za ulazak u sezonu i da se opet zabavimo kao i svake godine s našom publikom koja nas je, ajmo reći, prva podržala, a to su naši dragi Šibenčanci – otkriva Peco.

Dana u koroni se ne žele prisjećati jer ipak pjevati publici ispred tebe je daleko veći gušt od pivanja s balkona.

– Samo pozitivan stav… ništa politika i bolesti, od toga ljudi obolijevaju. Život ne lijep kad se okreneš sebi i prirodi, a to čitatelji Morskog.hr najbolje znaju. Samo moru virujen! – poručuje Peco. A nama do guštanja u novoj pismi 4 tenora preostaje da malo škicnemo u najavu nove pjesme koju su objavili na društvenim mrežama.