Gdje je nestali mladić? Treći dan potrage u zadarskom akvatoriju

Foto: MUP / Nestali.hr

BIBINJE/ZADAR – Treći je dan potrage za nestalim 27-godišnjim mladićem, čiji se trag gubi . srpnja u 23.05h, nakon pronalaska napuštene brodice sa osobnim dokumentima nestaloga, ispred lučice Lipauska, u mjestu Bibinje.

Policija je objavila fotografiju i identitet nestaloga, radi se o Michaelu Wolfu, rođenom 1993.godine. On je rođen u Dubrovniku, no adresa prebivališta mu je u Zadru, gdje je živio i bavio se fotografijom. Michael Wolf napravio je i web stranicu na kojoj su ponuđene njegove umjetničke fotografije, a pokrenuo je i Facebook stranicu „360 VR ART GALLERY APP“, svojevrsnu virtualnu umjetničku galeriju.  Zadarski.hr doznaje da je pravo ime nestalog 27-godišnjaka Hrvoje Vrbanić i da je iz Raštevića pokraj Zadra. U Dubrovniku je samo rođen, a u Rašteviću je živio s obitelji, vrlo skromno.

– Iako je predviđeno da će koordinirano traganje trajati jučer, ono je prekinuto oko 13 sati zbog jake bure, a nastavljeno je u okviru  redovnog nadzora sigurnosti plovidbe uz koordinaciju središnjice u Rijeci i policije u Zadru – kazao je za Morski HR David Radas iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

– Angažirali smo maksimalne resurse, koje smo mogli organizirat posebno jer su bile loše vremenske prilike. Podignute su i dvije zračne jedinice kako bi se moglo pokriti veće područje traganja. Angažirane su kopnene, morske i podmorske, odnosno ronilačke snage. No nažalost ni to traganje nije donijelo rezultate.

I dalje se sve sudionike pomorskog promota obavještava o nestaloj osobi, pretpostavljamo u moru – napominje Radas.

PROČITAJTE JOŠ: