VIR Otok idealan za kampiranje

Foto: Kamp Sapavac

VIR – Popularnost svih oblika kampiranja, od jednostavnog pod šatorima, do motoriziranog, izrazito je zastupljena na otoku Viru. Bogata ponuda kampova seže tradicijom još krajem 90-ih godina 20. stoljeća, kada se otvaraju mnogobrojni obiteljski kampovi. Širenje turističkih kampova i njihova populaznost bila je u početku vezana samo za nudizam, a kasnije turističkom željom za istraživanjem i uživanjem u još neistraženim ljepotama našega otoka. Zbog mobilnosti, komfora i relativno niskih troškova kamperskog smještaja, te prije svega avanturističkog duha, monogobrojni turisti odabiru upravo ovakav tip odmora na otoku Viru.   

Kamp Lolo smješten je u mirnoj uvali Radovanjica na otoku Viru. Zbog svoje ugodne lokacije posebno je pogodan za obitelji i sve parove koji traže savršeni odmor, ali i zasluženu uslugu. Nova moderna infrastruktura i besplatan Wi-Fi pružaju Vam komfor na koji ste navikli i kod kuće. Dodatno nudimo prostor uređene recepcije sa perilicom rublja te mogućnost grilanja (roštiljanja) u natkrivenom prostoru. Ograničeni broj kamp mjesta osigurava personalizirani pristup svakom gostu i garantira Vaš ponovni povratak kampu “LOLO”!

Kamp se nalazi u sjeni borova i maslina, direktno na moru. Ima novu infrastrukturu, jer je otvoren 2014. godine. Pogodan je za djecu, a ima i besplatan Wi-Fi.

Više informacija o kampu možete pronaći OVDJE.

Kamp Sapavac na otoku Viru otvoren je od 2003. godine.

Nalazi se na samoj istoimenoj plaži Sapavac na južnom dijelu otoka Vira. Prvi red do mora s prekrasnim pogledom, u debeloj hladovini mirisne borove šume. Prema svom položaju, kamp je zaštićen od jakih vjetrova (bura i jugo). Pogodan je za djecu (travnat i pjeskovit teren, pješčana plaža/sitan pjesak), a osiguran je i parking unutar kampa.

 

Ostalo: • Peloidno blato na plaži (liječi reumatske bolesti) • U neposrednoj blizini nalazi se povijesna utvrda “Kaštelina” • Smještaj kampa vrlo je prikladan za odlazak na izlete.

 

Ponuda unutar kampa: • Restaurant brze prehrane, alkoholna i bezalkoholna pića, iznajmljivanje apartmana, recepcija s informacijama.

Više informacija o kampu možete pronaći OVDJE.

Foto: Kamp Sapavac
Sponzorirani sadržaj