Otkazan 40. jubilarni susret klapa Raspivano Bibinje

BIBINJE – Nakon dugo razmišljanja i nastojanja da se uz sve mjere održi 40. jubilarni susret klapa Raspivano Bibinje, Načelnik Bruno Bugarija danas je donio Odluku kako se odgađaju sve manifestacije u kolovozu, pa tako i jubilarni susret klapa, uslijed povećanja broja oboljelih od COVID-a 19. 

– Ovakvu odluku nije bilo nimalo lako donijeti, ali susret klapa Raspivano Bibinje sinonim je za poziv na bis, borbu za naklonost publike, druženje i okupljanje svih sudionika i gostiju u jednoj opuštenoj raspjevanoj atmosferi. S obzirom na trenutnu situaciju u državi smatram da takvu atmosferu nije moguće osigurati, te da se ovaj jubilarni susret treba obilježiti dostojanstveno – rekao je općinski načelnik Bruno Bugarija.

Dodao je kako vjeruje da svih žalosti ovakva situacija, pogotovo kada se uzme u obzir da je vrijedna ekipa organizatora još od siječnja pripremala cijeli tjedan događanja.

– Od otvaranja izložbe posvećene smotri, do koncerata poznatih klapa. Sva događanja pričekat će iduću godinu kada se organizatori nadaju povoljnijoj epidemiološkoj situaciji. Molimo Vas za razumijevanje – poručio je Bugarija.

U Općini Bibinje dodaju i kako se zbog novonastale epidemiološke situacije i porasta broja COVID-19 pozitivnih osoba, kulturne manifestacije u organizaciji Općine Bibinje, čije bi odvijanje potencijalno moglo dovesti do većih okupljanja, odgađaju.

I.B.