Općina Jelsa nabavila novo vatrogasno navalno vozilo

Foto: Facebook

JELSA – Općina Jelsa nabavila je moderno vatrogasno navalno vozilo vrijednosti oko 2,5 milijuna kuna, objavio je načelnik te Općine, Nikša Peronja. 

– Zahvaljujemo se Splitsko-dalmatinskoj županiji koja je sufinancirala nabavku iznosom od oko 500 tisuća kuna, a glavninu kupoprodajne cijene u iznosu od oko 2 milijuna kuna, snosit će Općina Jelsa iz vlastitih sredstava putem leasinga.

Veliki je ovo dan za našu Općinu i DVD Jelsa, jer nabavom ovog navalnog vozila naš vatrogasni vozni park upotpunjen je u cijelosti.

Stanovnici naše Općine i turisti moraju znati da je njihova sigurnost na ovaj način na još jednoj višoj razini, a vatrogasci mogu puno lakše obavljati zadatke koje dosad nisu mogli.

Foto: Facebook

Inače ovo je već treće vatrogasno vozilo koje je nabavljeno u posljednjih pet godina (auto-košara za visinske radove , cisterna, te naposlijetku ovo navalno vozilo).

Želim također iskoristiti ovu priliku, pohvaliti DVD Jelsa u svakome pogledu, zahvaliti se svima njima na odgovornom obavljanju poslova iz svoje nadležnosti i pomoći Općini Jelsa i njenim stanovnicima. Živio DVD Jelsa!!! – poručio je vidno zadovoljan načelnik Nikša Peronja.