BAVARIA S30 – Dinamična, sportska i udobna jahta

Foto: Nautika

Brodogradilište Bavaria vodi se kredom da radost dolazi samo sa zadovoljstvom, a zadovoljstvo je moguće samo ako je kvaliteta prava. Sa “S” linijom, Bavaria je pokazala zašto predstavlja sinonim za kvalitetu i izvanredan njemački inženjering. Ova linija objedinjuje performanse i funkcionalnost na palubi i u potpalublju, s udobnim opcijama koje omogućavaju potpuno uživanje u životu na moru. Dinamična, sportska vožnja i udobnost kakva se ne očekuje na jahti ove veličine, zagarantirani su na modelu Bavaria S30.

BAVARIA S30 ima iznenađujuće veliku fleksibilnost i inteligentnu konstrukciju. Dizajn trupa je stabilne “sandwich” konstrukcije, i uz visoko postavljeno kormilo jamči sigurnost i precizno rukovanje. Krstarenjem na valovima dostiže brzine od preko 35 čvorova, ovisno o varijanti motora.

Dosta je mjesta za sjedenje na glavnoj palubi, kako za skipera, tako i za goste, što znači maksimalnu slobodu. Stol, koji se nalazi u kokpitu, može postati udobna ležaljka za sunčanje ili uživanje u večernjim satima na moru. Ovaj dio je namijenjen hedonistima, budući da sadržava i bar s roštiljem i velikim hladnjakom.

Interijer na S30 uz male detalje pravi veliku razliku. Vlasnička kabina pruža relaksirajući odmor za dvije osobe, a sadrži i kupatilo s tušem. U samo nekoliko koraka stol se u malom salonu transformira u 4 kreveta, što znači da na brodu može ukupno prenoćiti 6 osoba.

Više dnevnog svjetla i LED osvjetljenje, koje se može prigušiti kako bi odgovaralo raspoloženju, povećavaju ugodan osjećaj koji dočeka svakog tko se nađe na ovom modelu. Prostranost je postignuta uz pomoć višedesetljetnog iskustva proizvođača brodova BAVARIA. Kuhinja je pravi primjer toga – ima dovoljno prostora za pripremanje obroka, ali i odlaganje stvari.

Idealna kombinacija za bijeg između otoka, gdje će se neodoljivi S30 pokazati kao pouzdan partner.

 

Sadržaj objavljen u suradnji s časopisom Nautika i Efel Nautic.

I.B.