5 min. čitanja

Potpuno preuređeni splitski Cinestar ekskluzivno nudi prvu kids kino dvoranu i Royal beds ležajeve za dvoje

Potpuno preuređeni splitski Cinestar  ekskluzivno nudi prvu kids kino dvoranu i Royal beds ležajeve za dvoje
Foto: Promo

SPLIT – Nakon što je Split prije dvije i pol godine dobio najveće i najmodernije kino u Dalmaciji – CineStar 4DX™ Mall of Split za koje je CineStar 2018. godine dobilo prestižnu nagradu „Najbolje novoizgrađeno kino u Europi“ (ICTA 2018.), CineStar je odlučio potpuno renovirati svoju drugu lokaciju u centru Splita- CineStar kino u Joker centru kako bi svojim posjetiteljima na obje lokacije izjednačio vrhunsko kino iskustvo.

Nakon opsežne šestomjesečne renovacije, prvi dojam ulaska u kino je u potpunosti izmijenjen jer je blagajna za prodaju pića, hrane i ulaznica značajno pomaknuta u prostor centra te je time koncesija postala modernija i vidljivija, a ponuda proizvoda puno veća. Iza kontrole ulaznica, slijedi prostran i visok lobby iz kojeg je izmještena stara blagajna. U ovom prostoru posjetitelji se druže i čekaju ulaz u dvoranu, a crno bijeli kolorit zidova je udahnuo novu i dinamičnu atmosferu.

Novouređeni CineStar u Jokeru obiluje raznolikošću materijala, boja i stilova koji zbog toga ne djeluje psihodelično, već eklektički razigrano. Uređenje potpisuju poznati dizajneri interijera – Dean Franić i Saša Šekoranja. Spomenuti dvojac pazio je da se detaljima u prostoru spoje razne umjetnosti, od one filmske i književne do arhitektonske i grafičke te da ih sve uklope u cjeloviti koncept dizajna interijera.

– Željeli smo napraviti odmak u dizajnu ovog lijepog gradskog kina prema eklektičnom smjeru, sve dvorane su različite, slijede svoju priču vezano za film i lokalitet – izjavio je Dean Franić iz Studio Franić Šekoranja.

Prvi splitski multipleks ima 5 dvorana. U svim dvoranama postavljen je novi tepih,  nove zidne tapete i dizajnerska rasvjeta čime je ostvaren zanimljiv spoj interijera s materijalima, tkaninama, koloritom i uzorcima. Jedna od dvorana doživjela je potpunu transformaciju te je u nju ugrađen potpuno novi ekskluzivan koncept za djecu. Riječ je o specijaliziranoj dječjoj kino dvorani s igraonicom i toboganom tzv KIDS dvorani, prvoj takvoj u Hrvatskoj, što će zasigurno oduševiti brojne roditelje i djecu u Splitu i okolici. Ovim novim projektom, CineStar kina će koncept ‘Family friendly cinema’, koji njeguju od početka, podignuti na još viši nivo, a najmlađim posjetiteljima će spojiti dvije stvari koje najviše vole – igranje i film.

Filmska avantura u KIDS CINESTAR dvorani počinje igrom u trajanju od 20 minuta prije početka filma. Dvorana ima 62 udobna sjedala s držačima za piće i u potpunosti je child friendly, s modificiranim nivoom zvuka, jačinom svjetla i kraćim reklamama. Uz stijenku  zida dvorane nalazi se velika konstrukcija koja se sastoji od niza sadržaja za igranje ukomponiranih u jedinstvenu zonu za igranje. Platno u sredini  dvorana je inovacija nikada viđena do sada te spuštanjem platna dvorana postaje klasična dvorana iza čijeg platna ostaju skriveni dječji sadržaji.  Na ovaj način dvorana u večernjim terminima postaje primjerena za odrasle posjetitelje.

Uz Kids dvoranu preuređena je postojeća rođendaonica koja  se proširila i pregradila tako da je sada stvorena posebna zona s dječjom ponudom. I u ostale četiri dvorane ‘udahnut’ je novi život, a specifične su po VIP ZONAMA po čemu je ovo kino također postalo jedinstveno u Hrvatskoj.

Ugradnjom novih i širih sjedala i VIP zone smanjio se planski kapacitet dvorana kako bi iste dobile na komforu i udobnosti, ali I fizičke distance za posjetitelje. U dvoranama se nalazi i specijalno dizajnirana VIP sjedala izrađena u koži. Ta sjedala pružaju dodatnu udobnost, više prostora, pomična su te obično pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te Wireless charger za mobitel. Tehnološki CineStar Split je također dobio unapređenje, u Extreme dvoranu je ugrađen najmoderniji RGB 4K projektor uz najnoviji procesor zvuka CP950 čime će savršenost eXtreme projekcija biti apsolutna.

CineStar sjedala su uvijek bila pojam udobnosti, a pored VIP i LOVE BOX sjedala, VIP zone u dvoranama dobile su ekskluzivno novu vrsta ležajeva koja su prvi put predstavljena baš u CineStaru u Jokeru – ROYAL BEDS tj. ležaj za dvoje. Ukupno 60 ležajeva raspoređeno je u četiri dvorane, te će zasigurno ovo biti posebno iskustvo gledanja filmova na velikom platnu uz osjećaj kao da ste u svom dnevnom boravku.

Nakon što su CineStar kina bila zatvorena više od pet mjeseci zbog epidemije korona virusa, publika je željna odlaska u kina, a CineStar kina zbližavaju ljude, okupljaju obitelji i stvaraju emocije. Preuređeno CineStar kino u splitskom Joker-u omogućit će novi i ugodniji kino doživljaj, a otvoreno je od 20 kolovoza.

Više info o programu i kupnji ulaznica možete pročitati OVDJE.

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.