1 min. čitanja

Automobilom bježala policiji u Pakoštanima, kad su je pronašli u šumi imali su što vidjeti

Automobilom bježala policiji u Pakoštanima, kad su je pronašli u šumi imali su što vidjeti
Foto: Boris Kačan

PAKOŠTANE – Policijski službenici Policijske postaje Biograd su sinoć u 20,10 sati na dionici državne ceste D8 između Biograda i Pakoštana, postupajući po prethodnoj dojavi, pokušali zaustaviti osobno vozilo marke Honda šibenskih registracijskih oznaka. Vozač osobnog vozila se oglušio na zvučne i svjetlosne signale policajaca te nastavilo vožnju u pravcu Šibenika da bi na predjelu Pakoštana skrenuo u šumu i napustio vozilo.

Nedugo zatim, policijski službenici su u Pakoštanima pronašli vozača navedenog vozila te je utvrđeno da se radi o 27-godišnjoj vozačici, koja je dovedena u prostorije policije. Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjom vozačicom, ista se sumnjiči za počinjenje više prometnih prekršaja i to: upravljanje vozilom u vrijeme zabrane, upravljanje vozilom kojem je istekao rok važenja tehničkog pregleda, kao i osiguranja te za prekršaj nepoštivanje znaka ovlaštene osobe.

Također se sumnjiči da je prethodno oko 19 sati na benzinskoj postaji u Pakoštanima natočila gorivo u iznosu od 239,34 kuna, nakon čega se udaljila vozilom bez da je podmirila račun za gorivo. Uz optužni prijedlog zbog počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i prekršaja iz Zakona o osiguranju, 27- godišnjakinja je privedena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.