Talijanski pedofil snimao dijete u nudističkom kampu

Foto: Pixabay

POREČ – Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 68-godišnji talijanski državljanin počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju. Naime, u nedjelju, 23. kolovoza oko 14 sati, muškarac je u nudističkom kampu u okolici Poreča mobitelom snimao nago dijete.

Odmah po zaprimanju prijave, policijski službenici došli su na mjesto događaja, uhitili 68-godišnjaka i obavili pretragu mobitela, prilikom čega su pronašli inkriminirajuće fotografije.

Također su obavili pretragu kamper vozila koje muškarac koristi te su privremeno oduzeli prijenosno računalo, tablet i drugu informatičku opremu, koju će pregledati kako bi se provjerilo da li se i tamo nalaze snimke ili fotografije koje prikazuju djecu bez odjeće.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 24. kolovoza u poslijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Zabrinjava činjenica da ovo nije prvi, ni jedini slučaj pedofila koji snimaju djecu. Prije mjesec dana uhićeni su Talijan i Austrijanac, te u drugom slučaju Nijemac radi istog zlodjela.

I.B.