1 min. čitanja

Još jedan avioprijevoznik ukida linije prema Hrvatskoj

Još jedan avioprijevoznik ukida linije prema Hrvatskoj
Foto: Pixabay

Transavia je vrlo rano pokrenula promet prema Hrvatskoj, odmah nakon popuštanja mjera i otvaranja zemalja iz kojih inače leti prema hrvatskim zračnim lukama. Kompanija je obnovila promet prema zračnim lukama u Hrvatskoj u koje je letjela i prethodne sezone, no jasno, u reduciranom obliku i s manje redovnih linija.

Transavia će i u rujnu letjeti prema pet hrvatskih zračnih luka: Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku, no ujedno će tijekom idućeg mjeseca doći do prekida većine linija, javlja Croatian Aviation.

Linije prema Splitu

Linija Split – Pariz Orly prometovati će 3 puta tjedno u rujnu (utorkom, četvrtkom i nedjeljom) a trenutno su najavljeni letovi i za listopad. 19. rujna doći će do prekida prometa na liniji Split – Rotterdam, a ista će do navedenog datuma biti u prometu 2 puta tjedno (ponedjeljkom i subotom).

Linije prema Dubrovniku

Linija Dubrovnik – Nantes najavljena je za rujan jednom tjedno (svake subote), a očekuje se nastavak prometa i kroz listopad.

U rujnu će doći do prekida prometa na dvije linije ove aviokompanije prema Dubrovniku. 26. rujna prestati će prometovati linija Dubrovnik – Pariz Orly koja će do navedenog datuma biti u prometu 3 puta tjedno (utorkom, subotom i nedjeljom). 19. rujna najavljen je zadnji let na liniji Dubrovnik – Rotterdam, do tada će linija biti u prometu 2 puta tjedno (utorkom i subotom).

Linije prema Zadru, Rijeci i Puli

Linija Zadar – Rotterdam u prometu je do 19. rujna, dva puta tjedno (srijedom i subotom), linija Pula – Rotterdam u prometu je do 20. rujna, dva puta tjedno (četvrtkom i nedjeljom), a istog datuma prestati će prometovati i linija Rijeka – Eindhoven koja će do tada prometovati također dva puta tjedno (četvrtkom i nedjeljom).

Kompanija je u ljetnoj sezoni 2019. većinu svojih linija prema Hrvatskoj obavljala do sredine listopada.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.