Još jedan avioprijevoznik ukida linije prema Hrvatskoj

Foto: Pixabay

Transavia je vrlo rano pokrenula promet prema Hrvatskoj, odmah nakon popuštanja mjera i otvaranja zemalja iz kojih inače leti prema hrvatskim zračnim lukama. Kompanija je obnovila promet prema zračnim lukama u Hrvatskoj u koje je letjela i prethodne sezone, no jasno, u reduciranom obliku i s manje redovnih linija.

Transavia će i u rujnu letjeti prema pet hrvatskih zračnih luka: Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku, no ujedno će tijekom idućeg mjeseca doći do prekida većine linija, javlja Croatian Aviation.

Linije prema Splitu

Linija Split – Pariz Orly prometovati će 3 puta tjedno u rujnu (utorkom, četvrtkom i nedjeljom) a trenutno su najavljeni letovi i za listopad. 19. rujna doći će do prekida prometa na liniji Split – Rotterdam, a ista će do navedenog datuma biti u prometu 2 puta tjedno (ponedjeljkom i subotom).

Linije prema Dubrovniku

Linija Dubrovnik – Nantes najavljena je za rujan jednom tjedno (svake subote), a očekuje se nastavak prometa i kroz listopad.

U rujnu će doći do prekida prometa na dvije linije ove aviokompanije prema Dubrovniku. 26. rujna prestati će prometovati linija Dubrovnik – Pariz Orly koja će do navedenog datuma biti u prometu 3 puta tjedno (utorkom, subotom i nedjeljom). 19. rujna najavljen je zadnji let na liniji Dubrovnik – Rotterdam, do tada će linija biti u prometu 2 puta tjedno (utorkom i subotom).

Linije prema Zadru, Rijeci i Puli

Linija Zadar – Rotterdam u prometu je do 19. rujna, dva puta tjedno (srijedom i subotom), linija Pula – Rotterdam u prometu je do 20. rujna, dva puta tjedno (četvrtkom i nedjeljom), a istog datuma prestati će prometovati i linija Rijeka – Eindhoven koja će do tada prometovati također dva puta tjedno (četvrtkom i nedjeljom).