1 min. čitanja

Nijemcu ukradeno skupo plovilo, a policija ne zna detalje

Nijemcu ukradeno skupo plovilo, a policija ne zna detalje
Foto: Screenshot / Ilustracija

SENJ/RIJEKA – Policijska uprava Primorsko-goranska pustila je danas šturo priopćenje o navodnoj krađi broda s vanbrodskim motorima u vlasništvu njemačkog državljanina.

– Policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem koji je između 28. i 29. kolovoza u rapskom arhipelagu kod Golog otoka otuđio plovilo na vezu marke „Fjord”, dužine devet metara, s vanbrodskim motorima.

Procjenjuje se da je ovim kaznenim djelom krađe 54-godišnji njemački državljanin oštećen za oko 180 tisuća kuna – izvjestila je Policijska uprava Primorsko-goranska.

U namjeri da doznamo o kojem se točno tipu plovila se radi, boji, motorima, pa i fotografiji kako bi pomogli u traženju eventualno ukradenog/nestalog plovila, iz PU Primorsko-goranske proslijedili su nas u policijsku upravu Senj, gdje je prijavljen događaj. Službenica PP Senj uputila nas je na PU Ličko-senjsku, da bi tamo opet kontaktirali PP Senj i pojasnili nam da više podataka nemaju.

Dakle, ukradeno je plovilo kojem se ne zna tip, boja, ni snaga motora. Doznali smo tek da je brod proizveden 1986. godine, a vanbrodski motori su marke Volvo. Sve ostalo, u želji da svojom objavom pomognemo pronaći eventualnog počinitelja, bila bi nagađanja. No svakako je zanimljivo da vlasnik broda policiji nije mogao ustupiti konkretnije podatke i da nema fotografiju ovako skupog plovila.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.