1 min. čitanja

Mladi splitski policajci na rukama iznosili korisnike gorućega doma za starije i nemoćne

Mladi splitski policajci na rukama iznosili korisnike gorućega doma za starije i nemoćne
Foto: MUP

OMIŠ – Hrabri i brzi, dvojica mladih  policajaca Policijske postaje Omiš, 26-godišnji Toni Nuić i 25-godišnji Marko Jurčević brzom i hrabrom reakcijom spasili više korisnika  doma za stare i nemoćne u kojem je izbio požar

Odmah po zaprimanju dojave o požaru u domu za starije i nemoćne Toni i Marko, koji su vršili kontrolu prometa odmah su sjeli u službeni automobil te se zaputili na mjesto događaja. Na mjesto  događaja došli su prvi i to samo nakon dvije minute od dojave, odmah su ušli u dom koji je bio pun dima, te je vidljivost u hodnicima i sobama bila slaba, ali  uz pomoć baterijskih svjetiljki koje su imali sa sobom, ispratili su  pokretne korisnike doma, a više njih nepokretnih su iznijeli na rukama. Također su i po dolasku vatrogasaca na mjesto događaja, pomogli s evakuacijom korisnika doma.

Mladi policijski službenici su pokazali izuzetnu hrabrost, te su na ovaj način pokazali kako  je policijskim službenicima uvijek primaran cilj zaštita života, a svojim postupkom pokazali su kako je policija životni poziv.

Hrabri policijski službenici biti  će predloženi  za dodjelu prigodne nagrade, a načelnik Dražen Vitez uručit će im zahvalnicu povodom obilježavanja Dana policije.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.