Igrači Orebića vrijeđali i gazili suca kopačkama – Sudac prekinuo susret u 17. minuti

Foto: Facebook / NK Orebić / Screenshot

KORČULA/OREBIĆ – Tijekom vikenda se u Prvoj županijskoj ligi Dubrovačko-neretvanske županije na utakmici između Žrnova iz Korčule i Orebića dogodio veliki incident.

Naime, gostujući igrači Orebića su fizički i verbalno napali suca utakmice Ivana Grgurinovića iz Ploča nakon čega je bio primoran prekinuti susret već u 17. minuti.

Igrači su iz ruku suca istrgnuli i poderali žuti karton

Orebić je poveo na samom startu susreta golom Ante Kordića, dok je u 17. minuti protiv gostiju dosuđen kazneni udarac. Tu je krenulo naguravanje, vrijeđanje i gaženje po stopalima glavnog suca zbog čega je on dodijelio dva žuta kartona, piše Index.

Kako se vrijeđanje nastavilo, crveni karton je dobio igrač gostiju Toma Ujević, a delegat Dalibor Pecotić je u službenom izvještaju napisao:

– Kako se poslije toga nastavilo s vrijeđanjem, naguravanjem i gaženjem, nakon čega je istrgnut iz ruku glavnog suca i pocijepan žuti karton, glavni sudac je dosudio kraj utakmice, to jest prekid – napisao je delegat, dok je sudac utakmice u službenoj izjavi opisao događaj.

Suce je s utakmice ispratila policija

– Nakon što sam dosudio kazneni udarac igrači Orebića su me opkolili, te me počeli gurati, prijetiti, te su me uzastopno gazili kopačkama po nogama, nakon čega sam ih zamolio da se odmaknu i dao sam žuti karton Anti Kordiću i Tomi Ujeviću. Nakon toga Toma Ujević je dobacio: “Smeće jedno. Jebem ti majku Isusovu.” Dao sam mu izravni crveni karton, nakon čega su me počeli čupati za dres, gaziti po stopalima i udarati u donji dio trbušnog zida – kazao je Grgurinović.

Putem svoje Facebook stranice ubrzo su se oglasili iz Orebića.

– Poštenoga čovika ne treba pratiti policija – napisali su iz NK Orebića uz video sudaca koji s utakmice odlaze u pratnji policije.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Tučnjavom završila vaterpolo utakmica između Mornara i Solarisa na Poljudu