Mladim veslačima iz Rijeke potreban je kombi – Evo kako im možete pomoći

Foto: VK Jadran

RIJEKA – Veslački klub Jadran, 14.08. ove godine, pokrenuo je crowdfunding kampanju kako bi prikupio 220.000kn za kupnju novog kombija.

Kao neprofitna udruga amaterskog sporta nisu sami u mogućnosti financirati novi kombi pa su se za pomoć obratili zajednici. Od početka kampanje do danas su prikupili ogromnih 182.700kn.

Iz kluba na Delti ističu da su neizmjerno zahvalni svima koji su se priključili kampanji. Kažu da su među donatorima njihovi bivši veslački, roditelji sadašnjih veslača, bake, djedovi, ali i građani Rijeke koji su odlučili dati podršku klubu koji je skoro stotinu godina dio Grada koji teče.

Do kraja kampanje nedostaje im 37.300 kn. Ukoliko ste u mogućnosti podržati ih i pomoći da klincima osiguraju siguran prijevoz na natjecanja, možete to učiniti uplatom donacije na račun kluba ili dijeljenjem kampanje kako bi što veći broj potencijalnih donatora doznao za kampanju. 

Podržite ih uplatom na:

VK Jadran, Delta 1, 51000 Rijeka

IBAN: HR5925000091101425947

MODEL: 00 POZIV NA BROJ: 220000

OPIS PLAĆANJA: donacija za nabavu kombija

 

Uplatu možete izvršiti i pomoću QR coda i to na dva način:

  • iz internet bankarstva skenirajte QR code i učitat će Vam se podaci za uplatu
  • spremite fotografiju QR coda u svoj mobilni uređaj i učitajte ju u internet bankarstvu

Veslački dom na Delti je kroz godine svog postojanja bio drugi dom velikom broju djece ovoga grada, ali i okolice. Sada dom na Delti treba našu pomoć. 

Više o kampanji i donatorima možete doznati OVDJE ili u članku niže.

PROČITAJTE JOŠ:

Veslačkom klubu Jadran iz Rijeke potreban je kombi – Evo kako pomoći mladim veslačima