1 min. čitanja

JEDNOSTAVNI DOMAĆI RECEPTI Pileća krila na ražnju

JEDNOSTAVNI DOMAĆI RECEPTI Pileća krila na ražnju
Foto: Marijan Zujić

Ovo je u pravom smislu jednostavno, a izvrsno jelo.

Pileća krila oprati, ocijediti i posušiti papirnatim ubrusom.

U maloj zdjelici izmiješati: sitnu morsku sol, malo vegete i mljevene ljute paprike. Naravno da s paprikom i vegetom ne treba pretjerivati jer se dodaje u vrlo malim količinama.

Foto: Marijan Zujić

Navedenom smjesom lagano posuti krila te ih nataknuti na ražanj. Peku se na veoma laganoj žeravi oko dva sata. Serviraju se uz sezonsku salatu uz prilog s lešo ili friganim krumpirom. Po želji, mogu se servirati razni umaci ili kečap.

U slast.

Marijan Zujić

Foto: Marijan Zujić
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.