1 min. čitanja

Proizvođači zadovoljni početkom inicijative plasmana mandarina na javnim površinama gradova i općina

Proizvođači zadovoljni početkom inicijative plasmana mandarina na javnim površinama gradova i općina
Foto: DNŽ

OPUZEN – Diljem gradova i općina u Hrvatskoj od 1. listopada je u tijeku prodaja mandarina direktno od proizvođača iz doline Neretve. Proizvođači su zadovoljni početkom plasmana jer bez obzira na udaljenost, njihova mandarina prvo klasne kvalitete bez problema pronalazi put do zadovoljnih kupaca.

Ovu suradnju s gradovima i općinama pokrenulo je Povjerenstvo za mandarine Dubrovačko-neretvanske županije preko LEADER mreže Hrvatske i Udruge gradova RH. Već treću godinu Inicijativa samostalnog plasmana mandarina na javnim površinama gradova i općina bilježi sve više zadovoljnih OPG-ovaca i sve više zadovoljnih kupaca jer u Povjerenstvo konstantno pristižu nova odobrenja jedinica lokalne uprave i novi zahtjevi drugih institucija za suradnjom, tako da se mreža zadovoljnih korisnika iz godine u godinu širi. Postojećim suradnjama pridružuju se novi gradovi i općine, poput Splita, Osijeka i Rijeke.

U tijeku je i manifestacija „Zagreb Neretvi, Neretva Zagrebu“, koju Povjerenstvo za mandarine Dubrovačko-neretvanske županije organizira u suradnji s Gradom Zagrebom. Na deset atraktivnih lokacija u gradu Zagrebu, svoje proizvode nudi dvadeset OPG-ova iz doline Neretve.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.