5 min. čitanja

MAUI JIM I OPTIKA TROSKOT Ovo su najbolje sunčane naočale koje ćete pronaći na Biograd Boat Show-u

MAUI JIM I OPTIKA TROSKOT Ovo su najbolje sunčane naočale koje ćete pronaći na Biograd Boat Show-u
Foto: PROMO

Ljetna sezona je iza nas i ovo možda čitate u samoizolaciji. Ali ako smo nešto naučili od svojih prijatelja iz Optike Troskot na Biograd Boat Showu, to je da kad god ste vani, bilo da svakodnevno obavljate uobičajene radnje ili jednostavno uživate u laganoj šetnji, neophodno je zaštititi oči od sunčevih jakih UV zraka zrake – bez obzira na godišnje doba!

Možda niste svjesni toga, ali šteta koju izlaganje suncu može nanijeti našim očima, bilo kojeg mjeseca u godini, može biti pogubna. Stoga smo danas razgovarali o Maui Jim sunčanim naočalama, čiji je Optika Troskot ovlašteni predstavnik  za Hrvatsku, te inovativnoj tehnologiji leća ovih naočala koje vam doslovno spašavaju oči.

Foto: PROMO

Zdravstvene dobrobiti

Maui Jim

Postoji mnoštvo razloga zašto bi sunčane naočale trebale biti vaš najvažniji predmet kojeg nosite sa sobom. Ali to svi znamo. Ono što ne znamo jest da, iako su sunčane naočale praktički potrebne tijekom cijelog ljeta, sunčane naočale bi se zapravo trebale nositi i tijekom cijele godine. Ali i leće moraju biti kvalitetno izrađene. I za to postoji nekoliko razloga:

  1. Leće, posebno one branda Maui Jim, blokiraju 100% svih štetnih UV zraka. Sunčane naočale koje zapravo ne mogu  uzrokovati veću štetu jer zasjenjuju oko, dopuštajući da više UV zraka pogodi zjenicu.
  2. Nošenje sunčanih naočala kad god ste na otvorenom, vrhunska je zaštita od raka kože. Baš kao i vaša koža, i vaše oči trebaju zaštitu od sunca. Sunčane naočale Maui Jim dokazano imaju najučinkovitiji UV filter za oči koje okružuju kožu.
  3. Udobnost vida je sve, a sunčane naočale uklanjaju prepreku odsjaja i utjecaja sunčeve svjetline, bez obzira na godišnje doba. Leće Maui Jima uklanjaju 99,9% odsjaja i smanjuju utjecaj sunčeve svjetline, omogućujući tako da vaše oči ostanu opuštene, izbjegavajući umor, žmirenje, pa čak i glavobolje!

Plavo svjetlo – znate, vrsta svjetlosti koju emitiraju prijenosnici, mobiteli, tableti i televizori – može imati niže energetske zrake od UV-a, no nedavna istraživanja sugeriraju da mogu prodrijeti u oko i nanijeti štetu. Maui Jim nudi patentiranu tehnologiju leća Blue Light za borbu protiv toga.

Foto: PROMO

Kako se 5 do  10 posto  karcinoma kože javlja oko očiju, nema sumnje da je nošenje kvalitetnih zaštitnih sunčanih naočala, čak i u oblačne dane i izvan ljetne sezone, zaista važno.

Nisu sve sunčane naočale jednake. Maui Jim je jedini brand naočala u svijetu kojeg je službeno potvrdila i izabrala organizacija The Skin Cancer Foundation kao najbolju moguću zaštitu oka i okolnog područja.

Mnoge leće sunčanih naočala jednostavno zatamnjuju vaš pogled, prigušujući i blijedeći boju za ravnu perspektivu s malim kontrastom. Ali s  tehnologijom  leća PolarizedPlus2 tvrtke Maui Jim,  prigušujući i blijedeći boje te sniženim kontrastom prikazuju manje izraženu perspektivu. Tehnologija leća poboljšava boje koje vaše oči opažaju. Dakle, ono što vidite su jarke, zasićene boje s višom razinom kontrasta i većom percepcijom dubine.

Foto: PROMO

Moderan izbor

Nema sumnje da su sunčane naočale uvijek bile modni dodatak, pa tako se uglavnom kupuju iz estetskih razloga više nego zbog očuvanja vida

No, s generacijom koja je postala zdravstveno osviještenija više nego ikad prije, uzimajući u obzir zdravstvene dobrobiti dobro izrađenih sunčanih naočala s tehnologijom leća za koje je dokazano da djeluju, presudno je.

Tu Maui Jim besprijekorno spaja stil, funkciju i tehnologiju.

Uzmimo na primjer stil Koko Head. Ne samo da je omiljen u svijetu, već je i ova kolekcija dizajnirana sa zaobljenim okvirom kako bi se omogućio maksimalnu ugodu dok s nevjerojatnom jasnoćom snimate sve pogled kojeg niste mogli ni zamislit. Na primjer, zahvaljujući nevjerojatnoj neutralnoj tehnologiji sivih leća, naočale nude najveću moguću redukciju svjetla za najbogatije boje i najoštriji kontrast.

Maui Jim

Koko Head prikladan je za niz prilika, od posjeta plaži, ležernih šetnji, dugih vožnji i svega i svačega između. A zahvaljujući svojoj patentiranoj formuli leća, svim lećama – uključujući i one Koko glave – dodaju se mješavina tri rijetka zemaljska elementa za pojačavanje crvenih, zelenih i plavih svjetlosnih valova. Ti elementi povećavaju i uravnotežuju zasićenost boja koje moramo vidjeti i filtriraju boje koje ne možemo vidjeti.

Prilično nevjerojatno, ako nas pitate!

Foto: PROMO

Zaštite maksimalmo svoje oči i kožu uz PolarizedPlus2® tehnologiju leća te izbjegnite svaki potencijalni rizik. Informirajte se i isprobajte Maui Jim sunčane naočale optici Troskot, te pratite naš novi Instagram profil ( Instagram // @optikatroskot_polarized )  posvećen isključivo najboljim polariziranim lećama.

Sve ostalo, što želite saznati o toliko sunčanim naočalama, možete provjeriti i na licu mjesta, na Biograd Boat Showu. Optika Troskot ima prvi štand u nizu s lijeve strane, pri glavnom ulazu.

Lako ćete ih prepoznati; štand je u havajskom stilu, uz palme i živu glazbu, a klijentima nude i koktele kako bi što bolje mogli osjetiti autentični ‘’Aloha Spirit’’ branda.

Sponzorirani sadržaj

PROČITAJTE JOŠ:

Uživaj u najboljem pogledu na Boat Show uz Optiku Troskot i Maui Jim!
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.