1 min. čitanja

Ivana traži plavokosog Dalmatinca kojeg je srela u vlaku: “Pomalo sam već očajna”

Ivana traži plavokosog Dalmatinca kojeg je srela u vlaku: “Pomalo sam već očajna”
Foto: Pixabay

Cura po imenu Ivana Markešić u lipnju je u vlaku na relaciji Zagreb-Koprivnica srela dečka o kojem razmišlja već četiri mjeseca, ali nisu razmijenili kontakt pa se odlučila dati u potragu za plavokosim Dalmatincem te se javila redakciji portala studentski.hr kako bi joj pomogli.

– Pomalo sam već očajna, pa tražim pomoć. Tražim dečka kojeg sam srela 23. 6. u vlaku – smjer Zagreb – Koprivnica – Virovitica. U početku smo sjedili jedno nasuprot drugome u vlaku Zagreb – Koprivnica, no družili smo se u idućem vlaku od Koprivnice do Virja. Pričali smo, ali nismo uspjeli razmijeniti kontakt – ispričala je za portal Studentski.hr.

Kaže da se zbog prevelike nervoze nije ni sjetila zatražiti broj prije no što je izašao na stanici Virje.

– Po mojoj procjeni je iz Dalmacije, no možda sam u krivu. Visok je, kovrčava kosa malo duža, svjetlija, i bandana na glavi, tetovaža na desnoj ruci (biceps), sa sobom je imao torbu nekog maratona, pretpostavljam da je sportaš pošto je imao i teniske loptice od kojih je jednu dao mom psu s kojim se igrao u vlaku, sportske je građe, student (barem je bio tada), između 20 – 25 godina – nisam sigurna.

Ivana je u svrhu potrage napravila i novi Facebook profil.

– Stvarno se nadam da će netko znati o kome se radi i da ćete mi pomoći, ili u još boljem slučaju – da ćeš se prepoznati – poručuje Ivana.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.