Ivana traži plavokosog Dalmatinca kojeg je srela u vlaku: “Pomalo sam već očajna”

Foto: Pixabay

Cura po imenu Ivana Markešić u lipnju je u vlaku na relaciji Zagreb-Koprivnica srela dečka o kojem razmišlja već četiri mjeseca, ali nisu razmijenili kontakt pa se odlučila dati u potragu za plavokosim Dalmatincem te se javila redakciji portala studentski.hr kako bi joj pomogli.

– Pomalo sam već očajna, pa tražim pomoć. Tražim dečka kojeg sam srela 23. 6. u vlaku – smjer Zagreb – Koprivnica – Virovitica. U početku smo sjedili jedno nasuprot drugome u vlaku Zagreb – Koprivnica, no družili smo se u idućem vlaku od Koprivnice do Virja. Pričali smo, ali nismo uspjeli razmijeniti kontakt – ispričala je za portal Studentski.hr. 

Kaže da se zbog prevelike nervoze nije ni sjetila zatražiti broj prije no što je izašao na stanici Virje.

– Po mojoj procjeni je iz Dalmacije, no možda sam u krivu. Visok je, kovrčava kosa malo duža, svjetlija, i bandana na glavi, tetovaža na desnoj ruci (biceps), sa sobom je imao torbu nekog maratona, pretpostavljam da je sportaš pošto je imao i teniske loptice od kojih je jednu dao mom psu s kojim se igrao u vlaku, sportske je građe, student (barem je bio tada), između 20 – 25 godina – nisam sigurna.

Ivana je u svrhu potrage napravila i novi Facebook profil. 

– Stvarno se nadam da će netko znati o kome se radi i da ćete mi pomoći, ili u još boljem slučaju – da ćeš se prepoznati – poručuje Ivana.

D.G.