1 min. čitanja

Vir u Merlićevom serijalu “Opstanak”

Vir u Merlićevom serijalu “Opstanak”
Foto: Kažimir Škrbić

VIR – Snimateljska ekipa televizijskog serijala Opstanak s reporterom Dubravkom Merlićem boravila je na otoku Viru za potrebe snimanja novih epizoda druge sezone posvećene domaćoj ekonomiji

Dobar glas o otoku Viru pronio se posljednjih godina cijelom Hrvatskom, regijom u okruženju i srednjoeuropskim zemljama, pa je ekipa televizijskog serijala Opstanak posjetila otok rekorder. Reporter Dubravko Merlić, poznati televizijski novinar, urednik i menadžer, došao je na Vir sa svojom brojnom snimateljskom ekipom kako bi za potrebe druge sezone serijala, posvećenog domaćoj ekonomiji, pripremio jednu od šest 52-minutnih epizoda. Prva sezona Opstanka tematski je bila posvećena demografskim procesima u Hrvatskoj, dok će nova sezona tematski govoriti o ekonomiji, odnosno u slučaju Vira – o turizmu kao važnoj gospodarskoj grani.

– Na Viru sam prvi put bio sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća kada je sve bilo drukčije. Primjetna je velika razlika na otoku od tada – sažeo je dojam Merlić. Epizoda iz Vira bit će najvjerojatnije prikazana na HRT-u tijekom proljeća 2021. godine, ili najkasnije u jesen sljedeće godine.

Kažimir Škrbić

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.