1 min. čitanja

Vlasnica ugostiteljskog objekta iz Turnja privedena zbog kaznenog djela širenja zarazne bolesti

Vlasnica ugostiteljskog objekta iz Turnja privedena zbog kaznenog djela širenja zarazne bolesti
Foto: Pixabay

TURANJ/ZADAR – Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenom 22-godišnjakinjom sa šireg biogradskog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti.

Naime, u petak, 27. studenog 2020. godine policijski službenici su provodili nadzor nad ugostiteljskim objektima u cilju utvrđivanja provođenja Odluke Stožera Civilne zaštite o  privremenom uređivanju rada i ograničavanju radnog vremena ugostiteljskih objekata i drugih pružatelja ugostiteljskih usluga.

Zadarska policija izvještava da su tom prilikom u 23.25 sati u Turnju zatekli otvoren ugostiteljski objekt  u kojem se nalazilo šest osoba koji su sjedili za šankom i bili posluženi pićem od strane 22-godišnje vlasnice, te se nisu pridržavali naloženih epidemioloških mjera.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 22-godišnjakinja je jučer uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je ostvarila obilježja kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti iz čl. 180. Kaznenog zakona predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Kazne za nenošenje maske najmanje 700 kuna?
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.