1 min. čitanja

KALI Zaražena i pod mjerama izolacije ušla u trgovinu – Dobila kaznenu prijavu za širenje zarazne bolesti

KALI – Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje da je počinila kazneno djelo „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“  iz čl. 180. st. 1. Kaznenog zakona.

Naime, 62-godišnju ženu se sumnjiči da je 21. studenog prijepodne u Kalima došla u trgovinu, u vrijeme dok joj je određena mjera izolacije i liječenja kod kuće, obzirom da joj je dijagnosticirana zarazna bolest Covid-19.

Također se sumnjiči da je nakon toga posjetila i članove svoje uže obitelji, a čime je dovela u  opasnost da se zarazna bolesti proširi među ljudima.

Nakon kriminalističkog istraživanja, protiv 62-godišnjakinje nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava zbog sumnje da je počinila kazneno djelo Širenje i prenošenje zarazne bolesti.

Podsjetimo, prije dva dana  policija u Biogradu za isto je kazneno djelo osumnjičila 22-godišnjakinju, jer je u Turnju držala otvorenim ugostiteljski objekt, te unatoč zabrani zbog epidemioloških mjera, za šankom posluživala šest osoba.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Vlasnica ugostiteljskog objekta iz Turnja privedena zbog kaznenog djela širenja zarazne bolesti
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.