1 min. čitanja

SPLIT Pronađeno više registarskih pločica koje su otpale s automobila uslijed nevremena

SPLIT Pronađeno više registarskih pločica koje su otpale s automobila uslijed nevremena
Foto: Prometne zgode i nezgode / Facebook / Ilustracija

SPLIT – Splitska policija obavještava građane da je danas dobili obavijest od strane poduzeća „Vodovod i kanalizacije“ da je prilikom sanacije ulica jučer tijekom dana pronađeno više registarskih pločica koje su najvjerojatnije otpale s osobnih automobila uslijed nevrijemena.

Građani koji su jučer tokom dana ostali bez registarskih pločica neka se jave u  Prvu policijsku postaji Split na adresi Mike Tripala broj 6 (broj telefon 021/504-510 i 021/504-511), gdje se nalaze pronađene registracijske pločice, uz napomenu da prilikom eventualnog preuzimanja istih kao dokaz moraju predočiti prometnu dozvolu.

Meteorološka postaja DHMZ-a Split Marjan od 7 sati jučer do 7 sati danas zabilježila je 149.6 litara kiše po kvadratnom metru, što je druga najveća 24-satna količina oborine izmjerena na ovoj postaji u povijesti službenih mjerenja.

Time su “preskočene” 132 litre koje su pale u jednom kolovoškom danu 1975., a dnevni rekord godine ostaje onaj iz rujna 1948. kada je palo 228,5 mm kiše.

Ogromne količine kiše pale su posljednja dva dana u dijelovima srednje Dalmacije. U Povljima na otoku Braču palo je 200 litara kiše pa su poplavljeni brojni podrumi.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Velike bujice u centru Splita stvorile prometni kaos
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.