1 min. čitanja

Svetom Nikoli u pohode – Da se tradicija ne prekine

Svetom Nikoli u pohode – Da se tradicija ne prekine
Foto: Danijel Frka / KPA Adria / Facebook

KRALJEVICA – Usprkos jakome jugu i impozantnim valovima, kao i restrikcijama većih okupljanja, Klub podvodnih aktivnosti Adria iz Kraljevice simbolično je obilježio Dan Svetog Nikole i Dan Grada Kraljevice.

Tajnik Nenad Škorić i predsjednik Danijel Frka su zaronili do Svetog Nikole za sve one koji to nisu bili u mogućnosti učiniti i tako održali 12. podmorsko hodočašće.

– Kako smo uvijek tvrdili, Sveti Nikola je ne samo zaštitnik putnika i pomoraca, već i ronilaca koji imaju privilegiju uživati u nama neprilagođenom podvodnom ambijentu.

More je bilo ugodnih 14-16 stupnjeva ali je vidljivost bila dosta slaba.

Nakon ronjenja, kuhano vino, čvarci i slanci podsjetili su nas na masovna ronilačka okupljanja i fešte proteklih godina… a pozdravio nas je i gradonačelnik Grada Kraljevice – kažu iz KPA Adria.

– Kako smo uvijek tvrdili, Sveti Nikola je ne samo zaštitnik putnika i pomoraca, već i ronilaca koji imaju privilegiju uživati u nama neprilagođenom podvodnom ambijentu. More je bilo ugodnih 14-16 stupnjeva ali je vidljivost bila dosta slaba. Nakon ronjenja, kuhano vino, čvarci i slanci podsjetili su nas na masovna ronilačka okupljanja i fešte proteklih godina… a pozdravio nas je i gradonačelnik Grada Kraljevice – kazao je Danijel Frka.

“Ali ne brinite, sve nedaće će proći i već se radujemo sljedećem, 13. podmorskom hodočašću Svetom Nikoli u Kraljevici naredne godine!”, poručuju iz KPA Adria koji su naposljetku čestitali svim roniocima, simpatizerima, pomorcima i ljubiteljima mora i podmorja sretan Dan Svetog Nikole!

https://www.facebook.com/kpaadria.hr/photos/a.475711599904506/481035589372107/?type=1&theater

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.