1 min. čitanja

Hrvatska u Švedskoj među najtraženijim turističkim destinacijama za 2021.

Prema podacima koje je objavio turoperator TUI Nordic, a koje prenosi i švedski turistički portal Travel News, Hrvatska se u ovom trenutku nalazi među najtraženijim turističkim destinacijama, izvijestio je Vedran Sušić, direktor Predstavništva HTZ-a u Švedskoj.

Naime, u Švedskoj je tijekom prošlog tjedna rezervirano dvostruko više putovanja nego tjedan prije, a kada se te brojke usporede s onima od prije mjesec dana, broj rezervacija se utrostručio.

Pritom se Hrvatska, uz Kretu, Rodos, Cipar i Antalyu, ističe kao jedan od favorita kada je u pitanju najčešći odabir turističkih destinacija.

U objavi se također navodi kako je na rezervacije putovanja pozitivno utjecala i vijest o cijepljenju, dok Adam Györki, voditelj komunikacija u TUI-u, dodaje kako na povećan broj rezervacija, uz samu vijest o cjepivu, pozitivno utječe i velika želja za putovanjima na tržištima kao što su Njemačka ili Velika Britanija, a od sada i na tržištu Švedske.

Podsjetimo i ovo; Norwegian air je 1. srpnja objavio je novi popis letova iz Skandinavije među kojima su letovi za Split i Dubrovnik.

Norveški avioprijevoznik tada je najavio puta tjedno povezivati Oslo i Dubrovnik te Oslo i Split i jedan put tjedno Split s Kopenhagenom i Stockholmom.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Norwegian air od 1. srpnja ponovno spaja Skandinaviju sa Splitom i Dubrovnikom
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.