1 min. čitanja

Splitski Advent virtualnom „Cimom ljubavi“ spaja pomorce i njihove najmilije

Splitski Advent virtualnom „Cimom ljubavi“ spaja pomorce i njihove najmilije
Foto: Neven Jović

SPLIT – U trenucima kada smo zbog poštivanja epidemioloških mjera fizički udaljeniji no ikada, splitski Advent u organizaciji Turističke zajednice grada Splita sa sloganom „Ljubav nas spaja“ u suradnji s Modrim kavezom, Facebook grupom  u kojoj su okupljeni brojni pomorci i zaljubljenici u more i brodove, organizirao je virtualnu akciju simboličnog naziva „Cima ljubavi“.

U sklopu ove akcije splitski pomorci pozivaju se da u svoj rodni grad šalju video materijale s porukama što bi radili da su u tom trenutku doma sa svojim obiteljima, umjesto na brodu.

Pomorci bolje od ikoga razumiju što znači pojam fizička udaljenost i nedostajanje, a „Cima ljubavi“ ovdje je kako bi dokazala da upravo ljubav kao najsnažnija emocija nije uvijek u fizičkom dodiru, već smo zahvaljujući njoj u izazovnim trenucima u srcima jedni drugima bliži no ikada.

Ljubav spaja ljude na različitim dijelovima svijeta, morima i oceanima, pomoću nje nadilazimo sve izazove, a iskazujemo ju upravo brigom za sebe i druge što se nadovezuje na čitavi koncept ovogodišnjeg Adventa u Splitu koji se bazira na četiri adventske svijeće – nade, mira, radosti i posljednje – svijeće ljubavi.

Akcija se provodi na društvenim mrežama Turističke zajednice grada Splita te na Facebook stranici Modri kavez, a svoje video materijale u trajanju od 30 sekundi do minute, pomorci mogu slati na e-mail modrikavez@gmail.com, inbox Facebook stranice Modri kavez kao i u inbox Facebook stranice Visit Split.

Prikupljeni video materijali pomoraca objavljivat će se na navedenim Facebook stranicama svaki petak  sve do početka siječnja u posebnoj sekciji „Cima ljubavi“.

Pridružite se, proslijedite akciju svojim prijateljima i pokažimo svima veliko srce kakvo Split ima diljem svijeta, poručuju organizatori.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.