1 min. čitanja

Kampanja Udruge Brački pupoljci ”Nešto zbilja važno” proglašena je najboljom u Europi

Kampanja Udruge Brački pupoljci ”Nešto zbilja važno” proglašena je najboljom u Europi
Foto: Arhiv

Pored divova kao što su Audi, BBC, Levis i Samsung, kampanja Udruge Bračkih pupoljaka ”Nešto zbilja važno” proglašena je najboljom u Europi.

Nakon deset godina borbe i poznate kampanje „Nešto zbilja važno“ izboreno je pravo na zakonom propisan besplatan pomorski prijevoz. Kampanja za izmjenu zakona bila je namijenjena prvenstveno za djecu s teškoćama u razvoju sa svih hrvatskih otoka, ali je postigla uspjeh i u vidu omogućavanja istih povlastica i za druge godinama zanemarivane i ranjive skupine, javlja Pokret otoka.

„This Truly Matters“ !

Osim što je osvojila nagradu za najbolju kampanju neprofitnih organizacija, kampanja ”Nešto zbilja važno”  osvojila je i posebnu nagradu žirija za najbolju kampanju među 350 finalista u 60 kategorija.

Nagradu „European Excellence Awards“ dodjeljuje Quadrige, berlinski centar izvrsnosti u obrazovanju, informacijama, umrežavanju i poslovnim IT rješenjima.

Međunarodni i nacionalni uspjeh kampanje pokazuju važnost teme i izvrsnost svih uključenih

Krovnu hrvatsku nagradu za odnose s javnošću –  Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) kampanja je osvojila u ožujku ove godine kao najbolji projekt unutar kategorije odnosa s javnošću u ustanovama, udrugama i nevladinom organizacijama.

Budžet kampanje bio je NULA KUNA

U srpnju je osvojila najprestižniju svjetsku PR nagradu „Golden World Awards for Excellence“ Međunarodne udruge za odnose s javnošću (IPRA) u kategoriji odnosa s javnošću za nevladine udruge postavši tako jedna od svega nekoliko kampanja u Hrvatskoj i regiji kojima je to pošlo za rukom.

Iznimno je važno naglasiti da je budžet kampanje bio nula kuna i da su svi zaslužni za njen uspjeh volontirali, a među brojnima posebno valja istaknuti iduće osobe:  Mate Mladina, Gina Victoria Damjanović, Gordan Turković, Petar Tanta, Valentina Mezdić i Eli Čerkezović, piše Pokret otoka.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Sabor jednoglasno izglasao besplatan trajektni prijevoz djeci s teškoćama u razvoju
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.