2 min. čitanja

Brodosplitov vatrogasac napravio slikovnicu za djecu “Moćni Goran – Ja, vatrogasac…”

Brodosplitov vatrogasac napravio slikovnicu za djecu “Moćni Goran – Ja, vatrogasac…”
Foto: Brodosplit

“Djeco, ako ste ikad poželjeli biti nešto u životu, znajte da je to i moguće. Sve što vam treba je čarobna pidžama, malo mašte i puno sna. Dječak Goran će vam pokazati da možete biti što god poželite, pod uvjetom da to jako želite. Svaki posao je težak, ali naš Moćni Goran savladava i najteže prepreke s osmijehom na licu. Bitno je sanjati. Zato djeco, sanjajte…”, poručio je najmlađima škverski vatrogasac, član PVPG Brodosplit Željen Popadić, koji je objavio svoju prvu priču za djecu “Moćni Goran – Ja, vatrogasac…”.

U slikovnici dječak Goran s majkom svjedoči požaru, a na kraju dana i sam postane vatrogasac. Navuče svoju čarobnu pidžamu i pomogne obraniti grad od požara.

Foto: Brodosplit

Vatrogasac Željen Popadić najavio je serijal slikovnica o dječaku Goranu koji u snovima postaje ono što prethodnog dana doživi i otkrio je da će napisati i jednu posebnu za škver, a to je “Moćni Goran – Ja, zavarivač…”.

Dio prihoda od prodaje slikovnice donirat će splitskoj udruzi roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju “Anđeli”.

Ilustratorica priča je Zdravka Koljanin, a izdavač Naklada Fragment iz Splita, tako da su slikovnice u potpunosti domaći proizvod.

Slikovnica “Moćni Goran – Ja, vatrogasac…” od jučer je u prodaji, a kupiti je možete OVDJE.

Foto: Brodosplit

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.