1 min. čitanja

Grad Mali Lošinj objavio javni poziv za potpore poljoprivrednicima i poduzetnicima

Grad Mali Lošinj objavio javni poziv za potpore poljoprivrednicima i poduzetnicima
Foto: Boris Kačan

MALI LOŠINJ – Grad Mali Lošinj objavio je javne pozive za dodjelu potpora poduzetnicima i poljoprivrednicima s područja Grada Malog Lošinja. Prijave se zaprimaju elektroničkim putem do 29. prosinca u 15,00 sati.

S ciljem očuvanja radnih mjesta i olakšanja poslovanja poduzetnicima, te poticanja poljoprivredne proizvodnje i ulaganja u poljoprivrednu infrastrukturu u ovo izazovno vrijeme,  Grad Mali Lošinj osigurao je financijska sredstva kako bi i na ovaj način pomogao gospodarstvo.

U skladu sa Programom mjera poticanja poduzetništva na području Grada Malog Lošinja za razdoblje 2018. – 2020. godine, potpore se dodjeljuju u 8 različitih konkretnih mjera, a to su: potpore novoosnovanim tvrtkama/obrtima, potpore za zapošljavanje, potpore za financiranje pripreme i kandidiranje EU projekata, potpore jačanju poduzetničkih kompetencija i konkurentnosti na tržištu, potpore za jačanje promotivnih aktivnosti, potpore za nabavu strojeva i opreme, potpore za očuvanje i razvoj tradicijskih i deficitarnih obrtničkih zanimanja te potpore poljoprivredi.

Sve informacije i javni pozivi dostupni su OVDJE.

Što se tiče potrebne dokumentacije, potvrdu Porezne uprave, osim osobno može se ishoditi i elektroničkim putem  ispunjavanjem sljedećeg zahtjeva Zahtjev porezna uprava i dostavljanjem na mail: katarina.antoninic@porezna-uprava.hr

Isto tako, ovi zahtjevi mogu se podignuti i osobno u prizemlju zgrade gradske uprave.

U nastavku je i Zahtjev za izdavanje uvjerenja o nepostojanju dugovanja prema Gradu Malom Lošinju koji se predaje na mail darija.pino@mali-losinj.hr

Zahtjev za uvjerenje o nepostojanju duga 2020. Grad

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.