Labinskim vatrogascima ukraden gliser s motorom i prikolicom, pa ostavljen uz cestu

Foto: DVD Labin - Rabac

LABIN – Nevjerojatna krađa dogodila se u noći sa 2. na 3. siječnja ispred prostorija DVD-a Labin-Rabac. Naime, tamošnjim vatrogascima ukradeno je vatrogasno plovilo zajedno sa motorom i prikolicom.

Vatrogasci nisu mogli doći sebi, kad su vidjeli kakvu glupost je netko u stanju napraviti.

– U periodu kada je rad naše službe najviše potreban i koristan žalosno je da se ovakve stvari dešavaju – poručili su i zamolili sve koji imaju ikakva saznanja o događaju da jave njima ili policiji.

No ono što je u ovoj priči još zanimljivije je ipak, sretan kraj. Naime, gliser je pronađen putem objave na Facebooku. Nije jasno, doduše, u kakvom je stanju, odnosno nedostaje li što.

– Ostavljen je uz cestu. Nije još uhvaćen počinitelj, policija radi na tome – poručili su i objavili fotografiju pronađenog glisera.

Foto: DVD Labin – Rabac

Ukoliko ste svjedočili bilo kakvoj sumnjivoj situaciji u navedenom vremenu, pogotovo ako ste vidjeli počinitelja ili više njih, od velike pomoći bi bilo da nazovete 192.

Dok oni riskiraju svoje živote da bi spasili naše, svi se pitaju kakvoj budali može pasti na pamet vatrogascima ukrasti opremu koja može značiti razliku između života i smrti.

D.G.