NOVA LINIJA IZMEĐU NAPULJA I ZADRA Ryanair pojačava veze s Dalmacijom

Foto: Pixabay

ZADAR – Najveći niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, najavljuje jednu novu liniju prema Hrvatskoj u ljetnom redu letenja 2021. godine.

Irski niskotarifni avioprijevoznik od lipnja 2021. godine pokrenuti će jednu novu liniju prema Hrvatskoj. Radi se o liniji Napulj – Zadar na kojoj će Ryanair prometovati po prvi put, javlja Croatian Aviation

Direktne komercijalne linije između Zadra i Napulja do sada nije bilo, no to će se promijeniti ovog ljeta. Ryanair će od 04. lipnja uvesti spomenutu liniju s dva leta tjedno, ponedjeljkom i petkom, sa zrakoplovima tipa B737-800.

Navedena linija bit će u prometu do kraja rujna (27.09.), a u tom će razdoblju Ryanair obaviti 34 povratna leta. Ukupno je, od početka lipnja do kraja rujna ovaj poznati niskotarifni avioprijevoznik ponuditi ukupno 12.852 sjedala između Napulja i Zadra.

Karte za navedenu liniju su već u prodaji na službenoj stranici aviokompanije.

Podsjećamo, Ryanair je povukao iz prodaje brojne linije prema Hrvatskoj za ljeto 2021. godine, no očekuje se da će većina njih naknadno biti puštena u prodaju do kraja veljače.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

UDARAC TURIZMU Ryanair iz prodaje povukao 15 linija prema Hrvatskoj za ljeto 2021.